Bahçeli karşıtı MHP'liler 'hayır' için komite kurdu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye muhalif olan MHP'liler, “Türk Milliyetçileri ‘Hayır’ Diyor" başlıklı bir çalışma için komite kurduklarını duyurdu.

GÜNDEM 31.01.2017, 15:48 31.01.2017, 15:48
Bahçeli karşıtı MHP'liler 'hayır' için komite kurdu

Aralarında MHP'li muhalifler Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ'ın bulunduğu isimler, referandumunda 'Hayır' kampanyasını yürütmek amacıyla "Türk Milliyetçileri 'Hayır diyor' Organizasyonu Komitesi"ni kurdu.

 

T24'ten Hülya Karabağlı'nın haberine göre, kendi içinde özel bir toplantıda bir araya gelen Komite'nin ilk bildirisinden bir bölüm şöyle:

 

Referanduma kadarki dönemde hayır kampanyasının verimli yürütülmesi adına çeşitli alanlarda çalışmalar yapılması ülkemizin geleceği açısından son derece kritik rol oynamaktadır. Bu çerçevede ilk olarak 18 Şubat 2017 tarihinde Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi’nde geçmiş dönemlerde ve şimdi siyaset yapan değerli şahsiyetlerin de iştirak edeceği “Türk Milliyetçileri ‘Hayır’ Diyor” temalı, geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi ve yürütülecek “Hayır” kampanyası için ilk adımın atılması kararlaştırılmıştır.

 

Yorumlar (0)