Ayşenur Arslan: Ekran başında 'ah vah' edilerek kurtuluşa varılamaz

Gazeteci Hüsnü Mahalli'nin tutuklanması sonrası tepkiler büyüyor. Ayşenur Arslan da meslektaşı Hüsnü Mahalli’nin tutuklanmasına tepki göstererek "Bazen susmak en güçlü tepkidir. Susarak bağırıyorum. Hoşçakalın" diyerek 'Medya Mahallesi' programına veda etti.

GÜNDEM 16.12.2016, 13:17 16.12.2016, 13:17
Ayşenur Arslan: Ekran başında 'ah vah' edilerek kurtuluşa varılamaz

Birgün’den Burak Ekici'nin haberine göre, Ayrılığın ardından BirGün'e konuşan Ayşenur Arslan 'Bireysel anlamda sözlerin bittiği noktadayız. Programı da zaten bu nedenle bıraktım. Susarak bağırmak ve insanlara birşey anlatmak istedim.' dedi.

 

AYŞENUR ARSLAN'DAN ÇAĞRI

 

"Eğer ekran başında izleyenler el ele vermezse, ekran başında 'ah vah' edilerek kurtuluşa varılamaz. Açıkçası program arkadaşım aynı zamanda dostum Hüsnü Mahalli olmadan gazetecilik yapıyor (muş) program yapıyor (muş) gibi davranamazdım. Herşey normal (miş) gibi yapamazdım. Bu sebeple 'Hoşçakalın' dedim. Sonuçta ortaya bir kişi çıkıp sizi kurtarmayacak."



Halk TV’de yayınlanan “Medya Mahallesi” programını hazırlayıp sunan Ayşenur Arslan’ın Cuma sabahlarının daimi konuğu Hüsnü Mahalli’ydi.

 

Hüsnü Mahalli sosyal medya üzerinden devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

Yorumlar (0)