AKP'den referandum için '3İ' planı

AKP, başkanlık sistemini getirecek olan anayasayı '3İ' olarak belirlediği 'İstikrar, istiklal, istikbal' planı ile halka anlatacak.

GÜNDEM 20.02.2017, 13:18 20.02.2017, 13:18
AKP'den referandum için '3İ' planı

Sputnik Türkiye'nin haberine göre, HAYIR'ın açık ara fark atması sonrası AKP'de kampanya sürecine yönelik detaylar yeniden şekillendi. 25 Şubat Cumartesi günü Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı'nda, Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından kamuoyuna açıklanacak.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 Şubat'ta düzenlenecek tanıtım toplantısına, teşkilat mensuplarının, belediye başkanlarının ve il genel meclis üyelerinin, kuruluşundan bu yana görev yapan bütün il başkanlarının, AK Parti grup üyelerinin, partiyle üyelik ilişkisi devam edenlerin ve vatandaşların davet edildiğini belirtti.

Yazıcı, kampanya sürecindeki hedeflerinin, yeni sistemi halka anlatmak olduğunu söyleyerek, değişiklikle Türkiye'nin 'istikrar'ının daha da kalıcı hale geleceğini 'istikbal'inin daha güçlenmiş olacağını, 'istiklal'inin pekişeceğini iddia etti.

Yazıcı şöyle konuştu:

İstikrar, istikbal, istiklal. Bunu tanıtmak üzere şu ana kadar kamuoyuyla paylaştığımız en temel sloganımız 'Kararımız Evet.' Bunun dışında da sloganlar elbette olacak" ifadesini kullandı.

 

Yorumlar (0)