AKP'de iftar skandalı! Ezana 3 dakika kala iftar sofrasından kaldırıldılar

AK Parti Isparta Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programında TİNGADER Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri iftarın açılmasına 3 dakika kala AKPliler tarafından mekandan zorla uzaklaştırıldı.

GÜNDEM 17.04.2023, 16:23 17.04.2023, 16:53
AKP'de iftar skandalı! Ezana 3 dakika kala iftar sofrasından kaldırıldılar

GAZETE KRİTİK-  CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik’in, AK Parti Isparta Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programında taciz edilerek ezana dakikalar kala iftar sofrasından kaldırılmasına tepki gösterdi.

Olayı kınadığını belirten Tuncay Özkan 'Nezaketsizlik' ve 'Ayrımcılık' olarak niteledi. CHP'li Tuncay Özkan açıklamasında:

"Isparta’da İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Ali Çelik’e dönük ayrımcılığı ve şiddeti kınıyoruz. Isparta’da Ak Partinin iftarına davet edilen İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri iftarın açılmasına 3 dakika kala Ak Partili yetkililer tarafından iftar verilen mekandan zorla uzaklaştırılmıştır. Bu en azından dini vecibelerimize bu insani vecibelerimize ve siyasi nezakete aykırıdır. Bir gazeteciye bir dernek başkanına karşı girişilen bu menfur saldırıyı kınıyoruz. Bununla ilgili olarak Ak Partili yetkililerden yanıt bekliyoruz." Dedi.

Yorumlar (0)