AKP, CHP'nin bayrak kararından rahatsız

AKP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Anamuhalefet partisi, logosunu ve bayrağını hiç kullanmama kararı almış. Bunu doğru bulmuyorum. Partilerin pozisyonları net olmalı"

GÜNDEM 20.02.2017, 09:09 20.02.2017, 09:09
AKP, CHP'nin bayrak kararından rahatsız

AKP'nin medya ve tanıtımdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Habertürk’ten Kübra Par’ın sorularını yanıtladı. Referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, “Anketler ne diyor” sorusuna 'Evet'lerin önde olduğunu iddia ederek şu yanıtı verdi:

''Ama şu aşamada rakamlara girmek istemiyoruz. Çünkü henüz kampanya başlamış değil. Sahadaki hava henüz tam oluşmuş değil. Önümüzdeki haftalarda bu daha netleşecektir.”

AKP 4 TEMAYI İŞLEYECEK

Yılmaz, referandumda 4 temayı öne çıkaracaklarını belirtirken, bunları ‘Vesayetin ortadan kalkması ve demokratikleşme, Ekonomik kalkınma ve refah, Türkiye’nin uluslararası alanda daha etkili bir aktör haline gelmesi ve Türkiye içindeki huzur ve birlik’ olarak sıraladı.

CHP’nin referandum propagandası sürecinde, parti bayrağı ve logusu kullanmama kararını da eleştiren Yılmaz, “Anamuhalefet partisi, logosunu ve bayrağını hiç kullanmama kararı almış. Bunu doğru bulmuyorum. Partilerin pozisyonları net olmalı” dedi.

 

Yorumlar (0)