Gazete Kritik Gündem Adalet Bakanı Akın Gürlek'in avukatı Ahmet Şık'ın iddialarını yalanladı ve suç duyurusunda bulundu

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in avukatı Ahmet Şık'ın iddialarını yalanladı ve suç duyurusunda bulundu

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in avukatı Abdullah Adır, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın iddialarını destekleyen belge sunmadığını belirterek, hakkında suç duyurusu ve tazminat davası açıldığını açıkladı. Gürlek, Şık'ın iddialarını gerçeği yansıtmadığı gerekçesiyle reddetti.

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in avukatı Ahmet Şık'ın iddialarını yalanladı ve suç duyurusunda bulundu

Adalet Bakanı Akın Gürlek'in avukatı Abdullah Adır, TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın daha önce dile getirdiği iddialara ilişkin açıklama yaptı. Adır, Şık'ın iddialarını destekleyen belge sunmadığını savunarak, hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu ve tazminat davası açıldığını bildirdi.

Akın Gürlek'in avukatı Abdullah Adır, TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın dile getirdiği iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Adır, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın daha önce dile getirdiği iddialara ilişkin kendisinden somut bilgi ve belge sunması istenmiş; ancak bugüne kadar iddialarını destekleyen tek bir belge dahi ortaya konulamamıştır. Dayanaktan yoksun ve gerçeği yansıtmayan paylaşımları nedeniyle hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve tazminat davası açılmıştır. İddiasını ispat edemeyen bu müptezelin iftira ve hakaretleri tarafımızca muhatap alınmamaktadır. Gerekli cevap yalnızca hukuk önünde verilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız