Abdülkadir Selvi:Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu ekipleri birbirleri hakkında dosya tutmaya başladı

"CHP’de belediye başkanları, il teşkilatları ve milletvekilleri arasında İmamoğlucular ve Kılıçdaroğlucular ayrışması başladı" diyen Selvi, iki ekibin de birbirleri hakkında dosyalar tuttuğunu iddia etti.

GÜNDEM 17.01.2022, 08:43
Abdülkadir Selvi:Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu ekipleri birbirleri hakkında dosya tutmaya başladı

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, CHP içerisinde kamplaşma olduğunu savunarak, "Cumhurbaşkanı adaylığı için Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında müthiş bir güç mücadelesi yaşanıyor. Kılıçdaroğlu’nun baş başa görüşmesine rağmen İmamoğlu geri adım atmıyor. Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaştıkça bu rekabet hızlanmaya başladı. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu mücadelesinde yeni bir aşamaya geçildi. İmamoğlucularla, Kılıçdaroğlucular ayrışmaya başladı. CHP’deki kurultay sürecinin ertelenmesinin tek nedeni seçimler değil. İmamoğlu - Kılıçdaroğlu mücadelesinin kurultay sürecinde kıran kırana bir savaşa dönüşmesini önlemek için kurultayı ertelediler" dedi.


CHP'li belediyelerde 'İmamoğlucular ve Kılıçdaroğlucular' ayrışması olduğunu öne süren Selvi, şu ifadeleri kullandı:


"CHP’de belediye başkanları, il teşkilatları ve milletvekilleri arasında İmamoğlucular ve Kılıçdaroğlucular ayrışması başladı. Ama asıl mücadele İmamoğlu’nu destekleyen medya ile Kılıçdaroğlu’nu destekleyen gazeteciler arasında yaşanıyor. Belediye imkânlarını kullanarak İmamoğlu bu yarışta öne geçmiş gözüküyor.

Yorumlar (0)