Abdülkadir Selvi: Hayır bloku ulaşabileceği en yüksek seviyeye ulaştı

AKP'ye yakınlığı ile bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, referanduma ilişkin yazısında “Hayır bloku oluştu, ulaşabileceği en yüksek seviyeye ulaştı” ifadelerini kullandı

GÜNDEM 22.02.2017, 10:35 22.02.2017, 10:35
Abdülkadir Selvi: Hayır bloku ulaşabileceği en yüksek seviyeye ulaştı

AKP kulislerinden aldığı mesajları köşesine taşıyan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “Hayır tuzağı ve evet oranı” başlıklı yazısında 16 Nisan’ın bir milat olacağını ileri sürdü.

Binali Yıldırım’ın bozkurt işareti yapmasını değerlendiren Selvi, “Gözlerimiz haftaya MHP grubunda olacak. Bakalım Devlet Bahçeli, AK Parti işaretini yapacak mı? Bu arada AK Parti’nin işareti ne? Başbakan’a sorduk. Eliyle halkı selamlama işareti yaptı. AK Parti ile MHP’nin yakınlaşmasını bekliyordum da doğrusu bu kadarını beklemiyordum. Yakında AK Parti ve MHP, bayraklarıyla ortak miting yaparsa şaşırmam. AK Parti önemli oranda Kürt seçmene sahip olduğu için MHP ile mesafesinde dikkatli olması lazım.” ifadelerini kullandı.

“Siyasette 16 Nisan’dan öncesi ve 16 Nisan’dan sonrası olacak” diyen Selvi, ” AK Partililerin beklentisi bundan sonra evet oylarının tırmanışa geçeceği yönünde. ‘Hayır bloku oluştu, ulaşabileceği en yüksek seviyeye ulaştı. Bundan sonra evet oylarında artış başlayacak. Çünkü kararsızların içinde en fazla geçmişte AK Parti’ye oy vermiş olan kesimler yer alıyor’ deniliyor” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)