A Haber canlı yayınında Meral Akşener'e yönelik çirkin sözler!

A Haber canlı yayınına çıkarılan Onur Erim isimli şahıstan Meral Akşener'e: "Teröriste eli değmemesi mühim değil, başka şekilde değmiştir." dedi

GÜNDEM 29.04.2023, 11:51 29.04.2023, 11:55
A Haber canlı yayınında Meral Akşener'e yönelik çirkin sözler!

A haber canlı yayınında İYİ Parti ve CHP’ye karşı kara propaganda yapılırken, A haber canlı yayınına yorumcu olarak katılan Onur Erim isimli bir şahıs, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik skandal bir ifade kullandı.

Erim, Akşener’in “O terörist eli, bu ele değse; vallahi keserim, billahi keserim” şeklindeki açıklamasına ilişkin “Elinin değmemesi çok mühim değil, başka bir şekilde değmiştir” dedi.

KÜRŞAD ZORLU'DAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Derhal özür dileyecekler... 14 Mayıs'tan sonra da hesap verecekler" ifadelerini kullandı. Zorlu, "Bu akşam @ahaber kanalında Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener’i hedef alan seviyesiz ve hadsizce bir değerlendirme kamuoyuna yansımıştır. Bu nezaketsiz ve seviyesiz üslubun benzerleri daha önce de milletimizin gözleri önünde cereyan etmiştir. İsmi geçen medya kuruluşunun Türk milletinden ve sayın Genel Başkanımızdan derhal özür dileme yükümlülüğü bulunmaktadır. Ancak ne yazık ki, her defasında bu siyaset anlayışı insanlarımıza bir rutin olarak sunulmaktadır. Şüphesiz Türkiyemiz bu tabloyu hak etmemektedir. Biz İYİ Parti olarak dün olduğu gibi bugün de bu seviyesizliğe karşı mücadelemizi sürdürecek ve böylesi tahriklere ortak olmayacağız. İnanıyoruz ki, 14 Mayıs’ta milletimizin desteği ile sandıkta hesabını soracak ve başta kadınlarımız olmak üzere hep birlikte tarih yazacağız" dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, son gelişmelere ilişkin A Haber önünden KRT TV canlı yayınına açıklamada bulundu. Yıldırım, “Kadın dediğimiz zaman annemiz, kız kardeşimiz, eşimiz; geleceğimiz aklımıza gelir. Bu tür kavramları belki lügatlarda okumuş olabilir ama hayatında bir değer görmeyen Onur Erim’i bu davranışından ötürü protesto ediyoruz. Bu konuyla ilgili bir özür bekliyoruz” dedi.

A Haber önünde toplanan İYİ Partililer, basın açıklamasının ardından bulundukları alandan ayrıldı.

Yorumlar (0)