14 Mart Tıp Bayramı öncesinde skandal anket: En yakışıklı, en çılgın, en bonkör doktor...

14 Mart Tıp Bayramı öncesinde Balıkesir'de düzenlenmek istenen "en yakışıklı", "en bonkör", "en gezgin", "en çılgın", "en güzel", "en şık" doktor anketi, AKP zihniyetinin tıp bayramından ne anladığını gözler önüne serdi.

GÜNDEM 07.03.2017, 09:29 07.03.2017, 09:29
14 Mart Tıp Bayramı öncesinde skandal anket: En yakışıklı, en çılgın, en bonkör doktor...

Sol'un haberine göre; Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, ildeki hastanelere gönderdiği anket formlarıyla 14 Mart Tıp Bayramı öncesinde "en yakışıklı", "en bonkör", "en gezgin", "en çılgın", "en güzel", "en şık" belirlemek istedi. Anker formlarının hastaeneler ulaşmasıyla, tepkiler büyüdü. Hekimlerin şiddete uğrayıp öldürüldüğü, uzun çalışma saatleri ve performans sistemi nedeniyle sıkıntılar yaşadığı ve sağlık sistemindeki pek çok sorunun hekimleri doğrudan etkilediği bir dönemde, Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekretereliğinin böyle bir anket düzenlenmesi sağlık çalışanlarının tepkisine yol açtı.

Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Yeşilbaş ise ankete yönelik taslak hazırlayarak hastanelerin eğitim ve kalite birimlerine gönderildiğini ancak çalışmanın iptal edildiğini söyledi. Dr. Yeşilbaş, “Böyle bir anket çalışmamız yoktur” diye konuştu.

14-mart-tip-bayrami-oncesinde-skandal-anket-en-yakisikli-en-cilgin-en-bonkor-doktor-254265-1.

Yorumlar (0)