120 kilometre hızla giden şoför İki eliyle Whatsapp'la mesajlaştı!

Birkaç gün önce uygulamaya konulan trafik cezalarında artış da gösterdi ki, uygulanan cezalar tek başına çözüm olmuyor. Bunun bir örneği Kocaeli’nde yaşandı. Saatte 120 kilometre hızla giden sürücü bir taraftan otobüsü kullandı, diğer yandan da iki eliyle Whatsapp’la mesajlaştı.

GÜNDEM 21.10.2018, 16:24 21.10.2018, 16:24
120 kilometre hızla giden şoför İki eliyle Whatsapp'la mesajlaştı!

Geçtiğimiz günlerde TBMM'de trafik cezalarını artıran yasa teklif kabul edilmişti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark A.Ş. bünyesinde hizmet veren bir otobüs şoförü saatte 120 kilometre hızla otobüs kullanırken cep telefonunda Whatsapp programıyla mesajlaştı.

“ŞOFÖRÜN RAHAT TAVIRLARI ŞOKE ETTİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımını Ulaşımpark A.Ş. ile sağlıyor. Belediye'nin iştiraki olan firma vasıtasıyla Kocaeli-İstanbul seferleri de düzenleniyor. Hat 200 ve Hat 250 Kocaeli'den aldığı yolcuları İstanbul'a taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin önemli bir hizmeti olan İstanbul seferlerinde önceki gün sabah saatlerinde şoke eden bir olay yaşandı. Belediyenin otobüsünü kullanan şoför 120 kilometre hızla giderken telefonunu açtı ve iki elini de kullanarak Whatsapp programıyla arkadaşlarıyla mesajlaştı.

resim1_6445520

Yolcuların ve kendisinin hayatını tehlikeye atan şoför mesajlaşması bittikten sonra aracını normal bir şekilde kullanmaya devam etti.

KAYNAK SÖZCÜ

Yorumlar (0)