Bankalar tavsiyeye uydu, çalışma saatlerini değiştirdi

Türkiye Bankalar Birliği dün koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için tüm bankaların mesai saatlerine yönelik tavsiye kararı aldı. Birlik bankalara şube ve hizmet noktalarının saat 12:00-17:00 arasında faaliyet göstermesi tavsiyesinde bulundu. İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, QNB Finansbank ve Yapı Kredi şube saatlerini bu tavisyeye uygun bir şekilde değiştirdiğini açıkladı. Ziraat Bankası ise 9.00-17.00 arası hizmet vermeye devam ediyor

EKONOMİ 23.03.2020, 10:05
Bankalar tavsiyeye uydu, çalışma saatlerini değiştirdi

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) dün koronavirüsün yayılmasını engellemek için bankaların çalışma saatlerine yönelik bir tavsiye kararı aldı. Bu kararda yeni mesai saati 12.00 ila 17.00 arası olarak belirlendi. Bankalar TBB'nin açıklamasının ardından birer birer şube çalışma saatlerinde değişikliğe gittiklerini çıklamaya başladı. 

BANKALAR BİRLİĞİ: ŞUBELER 12:00-17:00 ARASI AÇIK KALACAK
İş Bankası şubelerdeki gişe hizmet saatlerinde değişikliğe gitti. Banka şubelerindeki gişelerden bugünden itibaren itibaren saat 12.00-17.00 arasında hizmet verilecek. İş Bankası müşterileri işlemlerini İşCep, Maximum Mobil ve İnternet Şubesi gibi şube dışı kanallardan evden çıkmadan günün her saati gerçekleştirebiliyor.
 

Yorumlar (0)