Korku büyüyor! 17 yaşındaki genç son dezenfektan için yaşlı kadını ve çocuğu bıçakladı!

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünya geneline hızlıca yayılan ölümcül salgın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) can almaya devam ediyor. Süpermarkette son dezenfektanı almak için 17 yaşındaki genç yaşlı bir kadın ve çocuğu bıçakladı.

DÜNYA 17.02.2020, 12:23 17.02.2020, 12:32
Korku büyüyor! 17 yaşındaki genç son dezenfektan için yaşlı kadını ve çocuğu bıçakladı!

Çin'de ortaya çıkan ve dünyayı sarsmaya devam eden koronavirüs (kovid-19) ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

17 YAŞINDAKİ GENÇ YAŞLI KADINI VE ÇOCUĞU BIÇAKLADI!

Çin'deki bir süpermarkette yaşanan olay, koronavirüs kabusunun boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Vaka sayısı ve can kaybı her geçen gün yükselirken, karantina altındaki şehirlerde endişe tavan yaptı. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler olay yarattı.

Virüs korkusunun dünyaya yayıldığının son örneği, Çin'de bir süpermarkette yaşandı. Rafta kalan son şişe dezenfektan için insanlar birbirine girdi. Temel tıbbi ihtiyaçların azalmaya başladığı Jiangsu'da şiddet olayları artış gösterirken, 71 yaşındaki yaşlı bir kadın ve bir çocuk markette bıçaklandı.

Süpermarkette çıkan kavgada dokuz yaşındaki bir kızın da yaralandığı bildirildi. 17 yaşındaki bir kız, yaşanan arbedede ikiliyi bıçaklamakla suçlanıyor. İsminin Zhu olduğu öğrenen 9 yaşındaki kızın durumunun iyi olduğu öğreniirken, 71 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi.

Yorumlar (0)