Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Akpınar o muhtarı yok saydı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar muhtarları ağırladığı kahvaltıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp sorunları dile getiren Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan’ı davet etmedi.

YEREL 02.04.2018, 20:39 02.04.2018, 20:39
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Akpınar o muhtarı yok saydı

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar muhtarları ağırladığı kahvaltıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüp sorunları dile getiren Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan’ı davet etmedi.

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan,”Geçen hafta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüştüm. Mahallemizin hizmet talebinin belediye tarafından dikkate alınmadığını ve belediye başkanı ile yaşadığımız sorunları anlattım. Ardından başkanımız Ankara’ya gidip yaptığı projeleri anlatmış. Döndüğünde ise mahalle muhtarları ile bir kahvaltı toplantısı yapmış. İlçemizde 27 mahalle var. 26 muhtarı bu kahvaltıya çağırıp beni davet etmedi.Ben belediye başkanımızın Ankara’dan dönünce bizi dinleyeceğini ve derdimizin soracağını düşünürken bizi ötekileştirdi. Bu tavır sadece bana karşı değil mahallemize yapılan bir tavırdır. Bugün sadece bizim mahalle değil tüm Karşıyaka Hüseyin Mutlu Akpınar’a karşı. Bu yaşanan ötekileştirme beni ve mahallelerimizi üzdü. O nasıl seçilmişse bende seçilmiş bir muhtarım. Tek derdim mahallemizin gerekli hizmetleri almasıdır. Seçilmiş biri olarak amacım görevimi yerine getirmek. Bunun mücadelesini veriyorum ve vermeye devam edeceğim" dedi.

Yorumlar (0)