İZMİR'İN ÜNİVERSİTELERİ ŞEHİTLERİ İÇİN AYAKTA

İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrası İzmir üniversitelerinden yüzlerce öğrenci şehitleri için ayağa kalktı.

YEREL 12.12.2016, 15:44 12.12.2016, 15:44
İZMİR'İN ÜNİVERSİTELERİ ŞEHİTLERİ İÇİN AYAKTA

Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi’nde Vatan Partisi Öncü Gençlik önderliğinde başlatılan ‘’Bayrak As Bayrak Aç’’ kampanyası ile şehitlerimiz için ayağa kalkan yüzlerce öğrenci terör saldırısını protesto etti. Vatansever öğrenciler ellerinde Türk Bayrakları ile saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Yüzlerce öğrenci kampüslerde şehitler için asker selamı verdi.



EGE ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI



Ege Üniversitesi’nin vatansever öğrencileri Ege Üniversitesi Çarşısında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra kampüsün her köşesini Türk Bayrağı ile donattı. Kampüsün merkez noktasına büyük Türk Bayrağı asan vatansever öğrenciler şehitler için asker selamı verdi.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDEN ŞEHİTLERE ASKER SELAMI



Dokuz Eylül Üniversitesi’nin vatansever öğrencileri Hukuk Fakültesinde toplandılar. Toplanan öğrenciler Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Hukuk Fakültesini Türk Bayrakları ile donatan vatansever öğrenciler şehitler için asker selamı verdi.



KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİNDEN EMNİYET TEŞKİLATINA TAZİYE



Katip Çelebi Üniversitesi’nin vatansever öğrencileri okulun her köşesin de afiş ve bildiri dağıttı. Kampüsün her köşesini Türk Bayrağı ile donatan vatansever öğrenciler sonrasında şehitler için Saygı Duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı’nı okudu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından vatansever öğrenciler Emniyet Teşkilatı’na taziyede bulunuldu.

Yorumlar (0)