CHP KARŞIYAKA'DA AİLE SAADETİ!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçe kongresinde kuzeni Uğur Yıldırım'a destek vereceğini belirterek “Yıldırım’ın arkasında duracağım” dedi.

YEREL 17.11.2017, 09:49 17.11.2017, 09:49
CHP KARŞIYAKA'DA AİLE SAADETİ!

 

 

 Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar katıldığı bir radyo programında yaklaşan seçimler öncesi soruları yanıtladı.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçe kongresinde Başkan Uğur Yıldırım'a destek vereceğini belirterek “Yıldırım’ın arkasında duracağım” dedi.

 

İLÇE BAŞKANI OLUP DA NE OLACAKSINIZ DİYİP KUZENİ İŞARET ETTİ

Uğur Yıldırım’ın akrabası olması nedeniyle eleştirilmesinin insafsızlık olduğunu belirten Akpınar, partisinde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu da vurgulayarak, “Demokraside insanlar seçimle geliyorsa saygı duyacaksınız. Demokrasiyi savunacaksınız sonra da demokratik kuralların karşısında olacaksınız. Bazı meclis üyesi arkadaşlarım -onlarla da konuşacağız, böyle olmaz, Allahınız aşkına-, Uğur Başkanın karşısına başka aday çıkaracakmış. Uğur Yıldırım komisyon seçimlerine müdahale etti, benim seçilmemi engelledi desin, yaptı mı yapmadı. Ya da Uğur Başkan, şu kararı şöyle çıkar  dedi, naptı sana? Geçerken görmedi selam vermedi. Rica ediyorum, bugün partinin birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var. Kusura bakmasınlar biz siyasi insanlarız, nefes aldığımız sürece siyaset devam edecek. Siyaset bir meslek değil yaşam biçimidir. Herkesin kendisini süzgeçten geçirmesi gerekiyor. Bu bir isyandır. Yalanın isyanıdır. İlla ben olacağım isyanıdır. İlçe başkanı olup da ne olacaksınız. Değişen ne olacak?” diye sordu.

 

 

 

Yorumlar (0)