Başkan Yüksel, Kartal Belediyesi Ailesinin Yeni Yılını Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 2020’ye sayılı saatler kala, “Biz kocaman bir aileyiz” dediği belediye çalışanları ile, düzenlenen yılbaşı etkinliğinde bir araya gelerek tüm personelin yeni yılını kutladı.

YEREL 30.12.2019, 17:55
Başkan Yüksel, Kartal Belediyesi Ailesinin Yeni Yılını Kutladı

Yeni yıl dolayısıyla Kartal Belediyesi Hizmet Binasında düzenlenen kutlamaya; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Kartal Belediyesi personeli katıldı.

“2020 Yılında Sizlerle Birlikte Güzel Çalışmalara İmza Atacağız” 

Etkinlikte mesai arkadaşları ile bir araya gelen Başkan Gökhan Yüksel, 2020 yılının herkes için sağlık mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediyenin kahramanlarıyla bir arada olmak keyifli. 2020 yılına girerken bir arada olmak istedik. Yeni yıl gelmeden bir araya gelmek, aile olduğumuzu hatırlamak güzel ve keyifli. Ben inanıyorum ki 2020 yılı daha çok güzelliklere ev sahipliği yapacağız. Bu güzellikleri yaratacak olan ekiple birlikte olmak da ayrıca mutluluk ve gurur verici. Sizler Kartal’a dair attığınız her adımda, her gönül aldığınızda bu aile büyüyecek. Kartal Belediyesi ailesi sevgisini ve anlayışını Kartallılara ulaştıracak. Sizlerle gurur duyuyorum. Yakın zamanda bir araştırma şirketinin yapmış olduğu sonuçlara göre iyi bir noktada Kartal Belediyesi. Tabii Kartal Belediyesi’nin bu iyi noktaya gelmesinde siz tüm ekibimin katkıları ve çalışmaları var. O yüzden sizlere sonsuz teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Elbette yeterli mi? Hizmette sınır yok. Elimizden geldiğince organize olmaya devam edip, aksayan yönlerimizi iyileştirip, ekip ve arkadaş olma duygusunu artırıp hizmet etmenin vermiş olduğu duyguya erişebilirsek, bizden yardım isteyenlerin yardımına koşabilirsek, düzeni sağlayabilirsek bizden daha keyiflisi olmaz. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz. Bu duyguyu kaybetmeyin benim kocaman ailem. Hepinize teşekkür ediyorum.”

 

Başkan Gökhan Yüksel, konuşmasının ardından belediye personeli ile tek tek tokalaşarak yeni yıl tebriklerini iletti. Tebriklerin ardından birbirinden eğlenceli şarkılarla renklenen etkinlikte belediye çalışanları, kendilerini müziğin ritmine kaptırarak doyasıya eğilendi.

Yorumlar (0)