BAŞKAN TÜRKYILMAZ'DAN ÇAT KAPI EV ZİYARETİ

Her gün ilçe merkezinde esnafın dükkanına, kırsalda mahalle kahvelerine konuk olan Başkan Türkyılmaz, ev ziyaretlerinde ise kadınlarla buluşuyor.

YEREL 26.02.2019, 18:12 26.02.2019, 18:12
BAŞKAN TÜRKYILMAZ'DAN ÇAT KAPI EV ZİYARETİ

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eşi Gülbahar Türkyılmaz ile birlikte Mudanyalıların evlerine konuk olmaya devam ediyor. Her gün ilçe merkezinde esnafın dükkanına, kırsalda mahalle kahvelerine konuk olan Başkan Türkyılmaz, ev ziyaretlerinde ise kadınlarla buluşuyor. Mudanyalılara çat kapı ziyaret gerçekleştiren Başkan Türkyılmaz, sıcak çaylar ve güler yüzlü sohbet eşliğinde belediyenin hayata geçirdiği projeleri anlatırken yeni dönemde hayata geçirilen projeler için ise görüş ve önerileri dinliyor.

Siteler, Yalı, Mütareke ve Yalı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde hemşehrilerinin evlerine konuk olan Başkan Türkyılmaz, “Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için, hizmeti ayağınıza getirebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Özellikle kadınların belediye hizmetlerinden etkin yararlanabilmesi için önümüzdeki dönem önemli projeleri hayata geçireceğiz. Zeytin Dalı’nın hizmet götürdüğü 3 bin kayıtlı ailenin temel ihtiyaçlarını kendi önceliklerine göre alabilmesi için Halkkart- Sağlık Kart uygulamasını başlatıyoruz. Her şeyin en güzelini hak ettiklerini düşündüğümüz büyüklerimizin ömürlerini sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için Altın Yıllar Yaşam Köyü’nü hayata geçiriyoruz. Çocukların ağaçları tanıması, meyveleri dalından yiyebilmeleri ve doğayla buluşabilmeleri için Çağrışan’da Çocuk Meyve Ormanı’nı, gençlik merkezleri ve kreşleri yeni dönemde Mudanya’ya kazandırmış olacağız” diye konuştu.  

Yorumlar (0)