AKP'Lİ BOZTEPE, CHP'Lİ HÜSEYİN AKPINAR'A KISA SÜREDE ZENGİNLEŞMENİN FORMÜLÜNÜ SORDU!

CHP'li Başkan Mutlu Akpınar'ın otoparkındaki lüks araçlar ve özel plakalı araçlar ise iddiaları bir adım öteye taşıyor.Boztepe ayrıca bu iddialarının ardının geleceğinin de altını çiziyor.

YEREL 18.01.2017, 20:09 18.01.2017, 20:09
AKP'Lİ BOZTEPE, CHP'Lİ HÜSEYİN AKPINAR'A KISA SÜREDE ZENGİNLEŞMENİN FORMÜLÜNÜ SORDU!

AKP İzmir İl Başkan yardımcısı ve Yerel Yönetim Başkanı Hüsnü Boztepe kişisel sosyal medya hesabı Facebook'tan yapıtığı paylaşımda Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a "KISA SÜREDE ZENGİNLEŞMENİN FORMÜLÜ NEDİR?" sorularını sordu.

 

 

AKP'Lİ BOZTEPE RANTI İŞARET ETTİ

Kısa sürede sosyal medyada büyük etki yaratan paylaşımdaki iddialar yenilir yutulur gibi değil. CHP'li Başkan Mutlu Akpınar'ın otoparkındaki lüks araçlar ve özel plakalı araçlar ise iddiaları bir adım öteye taşıyor.Boztepe ayrıca bu iddialarının ardının geleceğinin de altını çiziyor.

 

İşte Hüsnü Boztepe'nin o paylaşımdaki sözler şöyle:

 

 

KAMUOYUNA


KISA SÜREDE ZENGİNLEŞMENİN FORMÜLÜ NEDİR?


Karşıyaka’nın GENÇ-PARLAK Belediye Başkanı HÜSEYİN MUTLU AKPINAR koltuğa oturalı 3 yıl olacak. Geçmişte siyasi olarak CHP yönetimlerinde görev alan sayın başkanın iş olarak ne yaptığını bilen pek yok. Eğitimine İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde Vergi Hukuku ve Vergi Hukuku Uygulamaları üzerine Yüksek Lisans yüksek lisans diplomasını da ekleyen AKPINAR’ın hızla zenginleşmesi de ayrı bir konu.


Buradan Sayın AKPINAR’a sormak istiyorum.


1-İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’nde başlayan 1992 yılındaki çalışma hayatında şimdiye kadar hiç arabası veya gayri menkulu olmuş mudur?


2-Türk-Telekom, Karaman Yapı Kooperatifi ve birkaç kişinin yanında devam eden SSK’lı çalışma halinde ne kadar birikim yapmıştır?


3-Konak Belediyesi’nde AHMET SARIŞIN döneminde bankamatik personel olarak çalıştığı bilinen başkanın 1996-1999 yılları arasındaki görevi nedir?


4-Bir ara yine zorunlu sigorta ödemesini kendisi yapan başkan hangi partili ve kişilerin yanında çalışıyor gibi gösterilmiştir?


Her ne hikmetse şimdiye kadar asgari ücret üzerinden sigorta primi ödemesi yapan ve hep birilerinin yanında çalışan "gözüken" başkan üç yıl içinde lüks semtlerde oturur, havuzlu villalarda konaklar hale gelmiştir. Evinin bulunduğu yerdeki garajda lüks jipler, son model arabalar yer almaktadır. Kendisine ait özel plakaları bulunan, eşinin, dostunun baş harflerinin kodlandığı plakalı araçlar nasıl alınmıştır? Her fırsatta emek, işçi hakları, adalet ve ahlaktan bahsedenlerin zenginleşmesini İZMİRLİLER görmelidir. CHP’ye oy verenler, işsiz güçsüz kişileri aday yapanlar, kamunun gücünü kullanarak rant sağlayanlara LÜTFEN pirim vermesinler.


SAYGILARIMLA
HÜSNÜ BOZTEPE
"Devamı var'


BAŞKAN OLUŞU DA BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

 

Akpınar'ın belediye başkanı aday olarak gösterilmeside İzmir'de çok büyük bir tepki görmüştü. Nitekim Hüseyin Mutlu Akpınar Konak Belediyesi için aday adayı olmuş fakat Konak için Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kontejanından Sema Pektaş aday yapılmıştı. Bunun üzerine dönemin CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in "manevi oğlu" olarak bilinen Hüseyin Mutlu Akpınar başkan olsun diye aday olduğu Konak'tan değil Karşıyaka'dan belediye başkanı olmuştu.

 

 

İşte o araçlar:

Hüseyin Mutlu Akpınar'ın baş harfleri ile özel plakalı BMV araç

 

 

Eşi Zehra Akpınar'ın isminin "ZHR " harflerini içeren lüks jeep

 

İşte Hüsnü Boztepe'nin o paylaşımı:

 

 

Yorumlar (0)