Üzümovalıspor Lige Hazır

Manisa 2.Amatör Lig Takımlarından Üzümovalıspor Lig öncesi yapmış olduğu hazırlık maçları ile lige hazır bir görüntü veriyor.

SPOR 11.02.2019, 16:43 11.02.2019, 16:43
Üzümovalıspor Lige Hazır

Bu yıl Manisa 2.Amatör Lig G grubunda Yenimahallespor,Eşmelilerspor,Beyliklispor,Çanakcıspor,Kösealispor ve Kula Gençlikspor ile mücadele edecek olan Üzümovalıspor'da hedef ligi üst sıralarda bitirmek.

Farklı takımlar ile birçok hazırlık karşılaşması yapan Üzümovalı,son olarak dün Alaşehir İlçe Stadyumunda Çanakçıspor ile karşılaştı. Üzümovalıspor rakibini 1-0 mağlup ederek lige hazır olduğunu bir defa daha gösterdi.

Yeni transferlerle kadrolarını güçlendirdiğini ve geniş kadro imkanları olduğunu belirten kulüp başkanı Bülent Üzümovalı ;"Hedefimiz ligi illa ilk sırada bitirmek değildir.Fakat ilk 3'de bitirmek olabilir.Çünkü biz sadece bugünü düşünerek sportif faaliyetlerimizi sürdürmüyoruz.Aramızda genç arkadaşlarımızın sayısı hayli bir fazla onları türk futboluna kazandırmak,ileriye dönük projelerimizden birisidir.Takımın performansından son derece mutluyum"dedi.

Üzümovalıspor ligin ilk haftasını bay geçirecek olduğundan dolayı ilk karşılaşmasında ligin 2.hafta'sında kendi evinde Kula Gençlikspor'u ağırlayacak.

Karşılaşmaların tarih ve saati henüz belli değil.

Haber : Veli KAYA

Yorumlar (0)