Cumhurbaşkanı Başdanışmanı:Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin, Fenerbahçe sahipsiz değildir!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hakemlik bu kadar mı Fenerbahçe aleyhine olur, bütün kurallar Fenerbahçe aleyhine olunca uygulanır da pozisyon Fenerbahçe lehine olunca uygulanmaz mı ?Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin, Fenerbahçe sahipsiz değildir" dedi.

SPOR 09.02.2020, 00:33 09.02.2020, 00:37
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı:Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin, Fenerbahçe sahipsiz değildir!

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Fenerbahçe Alanyaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini dile getiren Uçum, "İlk sözüm gönlüme; Trabzon ve Alanya maçlarında 5’er puan kaybedersek kusur bizdedir. Ancak hakemlik bu kadar mı Fenerbahçe aleyhine olur, bütün kurallar Fenerbahçe aleyhine olunca uygulanır da pozisyon Fenerbahçe lehine olunca uygulanmaz mı? Kim bu operasyonu yapıyorsa haddini bilsin, Fenerbahçe sahipsiz değildir" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe'nin dün evinde Alanyaspor ile oynadığı maçta 1-1 berabere bitti. Maçtan çok ise hakem Ümit Öztürk konuşuldu. Nitekim Hakem Ümit Öztürk 2 net elle yapılan müdahaleyi VAR gidip incelemeden oyunu devam ettirdi.
 

Yorumlar (0)