Gelecek Partisi Sözcüsü:İyi ki Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olmamış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçiminden önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıkladı. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, “Büyük bir teselli bahşettiniz!” diyerek Kılıçdaroğlu’na büyük bir tepki gösterdi.

SİYASET 21.07.2023, 08:23
Gelecek Partisi Sözcüsü:İyi ki Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olmamış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün katıldığı canlı yayında, bu koltuklar üzerinden anlaşma yapıldığını açıkça söylemese de, “Ümit Özdağ’la ikimiz arasında yapılan özel bir protokol var. Onunla ilgili konuşmam doğru değil. İkimizin arasında imzalandı. Kamuoyuna açık değil. İkimizin namusuna teslim edildi. Danışmanım dahil kimse bilmiyor. Diğer 5 lider de bilmiyordu. CHP için aslolanın ortak mutabakat metni olduğunu da söyledim orada” ifadelerini kullanarak gizli protokolü doğruladı.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Başka hiçbir söz ya da açıklama seçim mağlubiyeti nedeniyle duyduğum büyük üzüntüyü ortadan kaldıramazdı. Teşekkür ederim Sn.Kılıçdaroğlu! Ben ve benim gibi sırf bu ülkeye demokrasi, hukuk ve eşitlik gelsin diye gecesini gündüzüne katan binlerce insanlara büyük bir teselli bahşettiniz! İyi ki olmamış!“

Yorumlar (0)