Ahmet Hakan, Bahçeli'nin İyi Parti çağrısı nedeniyle öne çıkan 5 komplo teorisini yazdı

"Bahçeli Ali Babacan'a karşı yeni bir dengeleme atağına kalkışıyor"

MEDYA 03.08.2019, 09:00
Ahmet Hakan, Bahçeli'nin İyi Parti çağrısı nedeniyle öne çıkan 5 komplo teorisini yazdı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İyi Parti kurultayına dönük çağrısına dair öne çıkan 5 komplo teorisini yazdı.

Bahçeli kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada İyi Parti'nin kurultayı hatırlatarak, "3-4 Ağustos 2019 tarihinde İYİ Parti’nin 4. Olağanüstü Kurultayı yapılacaktır. Çağrım şudur: Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir. Buluşma yerimiz zillet değil millettir. Kucaklaşma zamanı gelmiştir. İYİ Parti’nin Olağanüstü Kurultay’ında MHP’yle bütünleşme ve birleşme hamlesi Türkiye’nin gücüne güç katacak, yarım asırlık davamızı birlik ve dirlik içinde geleceğe taşıyacaktır" demişti.

Hakan, Bahçeli'nin çağrısı nedeniyle öne çıkan komplo teorilerini yazdı. Hakan "Bahçeli’nin amacı ne? 5 adet komplo teorisi" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye “Yuvaya dönün” diye çağrıda bulunmasının arkasında ne var? Bu konuda sürüyle komplo teorisi havada uçuşuyor. Onlardan öne çıkan 5’ini takdim ediyorum:

KOMPLO BİR: Bahçeli, bugün başlayan İYİ Parti Kurultayı’nda ortaya çıkabilecek muhtemel küskünleri MHP’ye çekmeye çalışıyor.

*

KOMPLO İKİ: İktidar bloku zorda... İYİ Parti’nin karşı bloktan koparılması şart... Bahçeli bunu sağlamaya çalışıyor.

*

KOMPLO ÜÇ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’yi evinde ziyaret etmişti. Bahçeli’nin çağrısı işte bu ziyarette kararlaştırıldı.

*

KOMPLO DÖRT: Bahçeli’nin adını görünce akıllarına erken seçimden başka bir şey gelmeyenlerin ortaya attığı en çürük komplo: Erken seçim geliyor!

*

KOMPLO BEŞ: Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu falan... Bunlara karşı yeni bir dengeleme atağına kalkışıyor.

Yorumlar (0)