CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda E. Kılıç'tan protokol tepkisi:Emeğe ve örgüt hiyerarşisine saygısızlığı hiç bir şartta kabul etmem

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, görev süresinin 14. yılında değişen İzmir fotoğrafını anlattığı sunumda protokol krizi yaşandı. CHP Partmi Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç protokolde yer ayrılmaması üzerine sunumu terk etti.

GÜNÜN HABERLERİ 31.03.2018, 14:55 31.03.2018, 14:55
CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda E. Kılıç'tan protokol tepkisi:Emeğe ve örgüt hiyerarşisine saygısızlığı hiç bir şartta kabul etmem


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 14 yıllık belediye başkanlığı süresince hayata geçirdiği projeleri anlattı ve Türkiye'ye İzmir'den önemli bir çağrıda bulundu. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, İzmir'in değişen fotoğrafına tanıta olan, toplumun farklı kesimlerinden temsilciler katıldı.

 

"Güneş İzmir'den doğuyor" sloganıyla gerçekleşen toplantının açılışını İzmirli ünlü sanatçı Burcu Güneş yaptı. Sanatçı büyük beğeni ile dinlenen "İzmir'de Gün Batımı" isimli şarkıyı İzmirliler için seslendirdi. Toplantıya ise protokol krizi damgasını vurdu.

 

CHP'de 2 dönem Parti Meclisi Üyeliği yapan Sevda Erdan Kılıç protokolde kendine yer ayrılmamasına tepki göstererek toplantıyı terk etti. sosyal medya hesabında bir açıklamada bulundu. İşte Kılıç'ın o açıklaması:

 

 

 

Yorumlar (0)