CHP'li Mehmet Tüm :Hükumet diye bir organ yok

Meclis çalışmalarına verilen arayı, seçim bölgesinde geçiren Mehmet Tüm, bu kapsamda, ilçe örgütlerini ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Anayasa değişikliği ve referandumla ilgili bilgilendirme toplantıları yapan Mehmet TÜM, dün Susurluk ilçesinde, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

GÜNDEM 31.01.2017, 14:22 31.01.2017, 14:22
CHP'li Mehmet Tüm :Hükumet diye bir organ yok

CHP İlçe Başkanlığında Basın toplantısı düzenleyerek Partilileri bilgilendiren Tüm, “Yapılmak istenen sıradan bir Anayasa değişikliği değildir. Türkiye adeta bir yol ayrımına geldi. Ya yurttaş olarak yaşamımıza demokrasi ile devam edeceğiz veya Padişaha kul olacağız “dedi. Ülkenin içinde bulunduğu durumun çok sıkıntılı olduğunu dile getiren Mehmet Tüm, “eğer bu referandumdan HAYIR sonucu  çıkarsa demokrasi adına ülkenin önü açılacak, ekonomik kriz bitecek halk rahat bir nefes alacaktır, çünkü demokrasinin olmadığı hiçbir ülkeye yatırımcı gelmez ekonomi gelişmez, “dedi. Ülkede bulunan belirsizlik  ve terör yüzünden bir çok turizm acentasının turlarını iptal ettiğini vurgulayan Mehmet Tüm, “Hükumet, her şeyi bıraktı Anayasaya odaklandı, süt üreticisi , hayvan yetiştiricisi çok zor durumda, süt suyun yarı fiyatına satılıyor, esnaf siftahsız iş yeri kapatıyor, ülkede  ciddi anlamda bir yönetim boşluğu var. Hükumet diye bir organ yok, her şey tek kişinin isteği ile oluyor. 80 milyonluk bir ülke tek kişinin aklı ile yönetilemeyecek kadar büyüktür.

 

Şimdi Eğitim sistemi ile oynuyorlar, çünkü Türkiye’yi adım adım laiklikten uzaklaştırmak istiyorlar. Laikliği 100 yıllık pranga görüyorlar” dedi.

 

Susurluk Ateşi Derneği, Türk Kızılayı Susurluk Şubesini ve Süt Üreticileri birliğini de  ziyaret eden Tüm  , bir yıllık çalışmalarını kapsayan kitabı da imzalayarak takdim etti.

 

Bir yıllık yasama çalışmasının bu kitapta olduğunu vurgulayan Mehmet Tüm, ne yapıyorsak halkımız için yapıyoruz. Kuşkusuz bir çok eksiğimiz var. Bu doğrultuda Halkımızdan gelecek her türlü eleştiri ve önerilere açığız. Bundan sonraki çalışmalarımızda bize yine halkımızın tercihleri, istek ve önerileri yön verecektir “dedi. 

 

Yorumlar (0)