CHP'li Gülşah Durbay Akhisar ve Gölmarmara'da Hayır İçin Destek İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, referandum çalışamalarına ara vermeden devam ediyor.

GÜNDEM 20.02.2017, 11:04 20.02.2017, 11:04
CHP'li Gülşah Durbay Akhisar ve Gölmarmara'da Hayır İçin Destek İstedi

 Akhisar ve Gölmarmara ilçelerinde gençlik kolları üyeleri ile birlikte vatandaşlara Hayır'ı anlatan Gülşah Durbay, "1923 yılında ülkemizin üzerine güneş gibi doğan Cumhuriyetin, kişisel hırslar ve ihtiraslara kurban edilmesine CHP'li gençler olarak müsade etmeyeceğiz." dedi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turgay Aras ve beraberindeki gençlik kolları üyeleri ile birlikte pazar yerini ziyaret eden Gülşah Durbay, vatandaşlara neden Hayır denmesi gerektiğini anlatan broşür dağıtarak, referandumda destek istedi. Pazar yerindeki her esnafla ve vatandaşlarla tek tek konuşan Durbay ve Aras vatandaşların tepkilerinden oldukça memnun kaldı. Bir çok vatandaşla görüştüklerini, evet oyu vereceğini beyan eden kişi sayısının bir elin parmaklarını geçmediğini belirten Genç Başkanlar, buna karşın halkın bağıra bağıra Hayır oyu vereceğini hiç çekinmeden söylediklerini belirtti. 

 

Akhisar programının hemen ardından Gölmarmara'ya geçen İl Başkanı Gülşah Durbay, burada İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sercan Aybek ve gençlik kolları üyeleri ile merkezde bulunan kahvehaneleri ve esnafları ziyaret etti. Gölmarmara merkez programının ardından Kayaaltı, Deynekler ve Tiyenli mahallelerinde çalışma yapan Gençlik Kolları üyeleri, vatandaşların tek tek elini sıkıp referandumda Hayır için söz aldı. Gölmarmara'nın referandumda vereceği oyun HAYIR'lı olacağından emin olduğunu belirten Durbay ve Aybek, baskı, tehdit ve iç savaş çığırtkanlığına Gölmarmara halkının pabuç bırakmayacağını, vakur ve kendinden emin duruşlarından taviz vermeden çalışamalara devam edeceklerini belirtti.

 

Yorumlar (0)