CHP'Lİ BİÇER:MEHMET ÇERÇİ MANİSA'NIN MELİH GÖKÇEK'İ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, bugün Yunusemre CHP ilçe Başkanlığı’nda CHP ilçe Başkanı Kubilay Koç, Belediye Meclis Üyeleri, TOKİ’den şikâyetçi vatandaşlarla ve CHP örgütü ile beraber yaptığı basın açıklamasında Manisa Yunusemre ilçesinde yapılan TOKİ’nin Proje sahibi gibi davranan Belediye Başkanı Çerçi’ye yüklenerek “Belediye Başkanı TOKİ’nin emlakçılığını yapıyor!” açıklamasında bulundu.

GÜNDEM 01.02.2017, 14:21 01.02.2017, 14:21
CHP'Lİ BİÇER:MEHMET ÇERÇİ MANİSA'NIN MELİH GÖKÇEK'İ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR!

VEKİL BİÇERDEN ÇERÇİ’YE SERT ÇIKIŞ; “ÇERÇİ TOKİ’NİN EMLAKÇILIĞINI YAPIYOR!”

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, “TOKİ web sitesindeki bilgilere göre, 1984 yılında 2985 sayılı Toplu Konut Kanunu ile belirlenmiş kuruluş görevleri ile Ağustos 2003 tarihli ve 4966 sayılı kanunla belirlenmiş yeni görevlerine de baktım Yunusemre Belediyesi Başkanı Mehmet Çerçi'nin yalan propagandasına malzeme üretmek yok.

Yunusemre Belediyesinin TOKİ ile ilgili alınmış bir meclis kararı var mı?

TOKİ ile yapılmış bir protokole sahip mi?

TOKİ tarafından konut yapımı ile yetkilendirilmiş mi?

Konut yapımına ilişkin alınan kararlar ne?

Mehmet Çerçi'nin TOKİ'nin emlak ofisine dönüştürdüğü belediyenin alt yapı hizmeti ya da çevre düzeni ile ilgili bir faaliyeti var mı?

TOKİ için arazi tahsisi yapmış mı?

İnşaat safhasında ne tür faaliyetler yürütmüş?

Konut bölgesine giden yollar Yunusemre Belediyesi tarafından mı yoksa Büyükşehir ile OSB tarafından mı yapılmış? Öncelikle emlakçı gibi çalışan Çerçi bunlara cevap vermelidir!” dedi.

CHP’li Millletvekili, “TOKİ Manisa Salihli Taytan Toplu Konut Projesi

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu  Projesi

TOKİ Manisa Gördes Evleri  Projesi

Manisa Kula TOKİ Konutları Projesi

TOKİ Soma Konutları Projesi

Turgutlu TOKİ bunların hiçbirinde belediye başkanı çıkıp ben yaptım dedi mi?

demedi çünkü hiçbiri Çerçi kadar iyi pazarlamacı değil miydi; yoksa usul erkan bilip siyasi rant peşinde koşmak mı istemediler?” şeklindeki ifadeleri ile Yunusemre belediye başkanına yüklendi.

 

MEHMET ÇERÇİ MANİSA'NIN MELİH GÖKÇEK'İ OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR!

 

Manisa vekili Dr. Biçer, “Mehmet Çerçi Manisa'nın Melih Gökçek'i olma yolunda hızla ilerliyor. Ya yolda çalışan işçilere sataşıyor ya da gerçekleri söyleyen siyasilere CHP'lilere sataşıyor. Parsel parselci Melih abisinin yolunda hızla ilerliyor. Biliyorsunuz o da Meclis'te rahmetli Kamer Genç; Gülen başınıza bela olacak dediğinde cevvalce kendini ortalığa atıyor Kamer Genç'e saldırıyordu. Bugün de Melih Gökçek'in belediyecilik mantığını hayata geçiriyor. 25 yılda bitiremediği metroyu merkezi hükümete yıkıp açılışında pişkince gülen Gökçek gibi Çerçi de kendisine ait olmayan projeleri kendisininmiş gibi pişkince pazarlıyor. İki yıldır halkı yanlış yönlendirip algı yaratıyor.

Ufuklara bakıp çektirdiği fotoğraflarla yalan haberler yayıp siyasi rant peşinde koşma basitliğini gösteriyor. Elimde TOKİ'nin resmî cevabı var. Yunusemre Belediyesi ile protokolümüz yok diyor.

Peki, Çerçi ne diyor?

Çerçi yalan söylüyor ya da popüler deyimle çerçi Manisa halkını trollüyor.

Bunu da Melih abisinden öğrenmiş olmalı.” açıklamasında bulundu. 

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Yorumlar (0)