Ankara ve İstanbul Valiliği'nden 'sosyal medya' açıklaması

İstanbul Valiliği ve İstanbul Valisi Vasip Şahin adına açılan sahte sosyal medya hesapları üzerinden kişi ve kurumsal görseller kullanılarak yapılan bir takım yanıltıcı paylaşımlarla ilgili açıklama geldi. Öte yandan Ankara Valiliği de sosyal medya hesaplarına dair açıklama yaptı

GÜNDEM 02.01.2017, 17:28 02.01.2017, 17:28
 Ankara ve İstanbul Valiliği'nden 'sosyal medya' açıklaması

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde:



Son zamanlarda İstanbul Valiliği ve İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin adına açılan sahte sosyal medya hesapları üzerinden kişi ve kurumsal görseller kullanılarak yapılan bir takım yanıltıcı paylaşımlarla vatandaşlarımızın yanlış bilgilendirildiği görülmektedir.



Kurumsal hesaplar üzerinden hiçbir şekilde vatandaşlarımızdan evrak, telefon numarası gibi bilgiler talep edilmemekte, bir takım vaatler içeren mesaj gönderimi ve paylaşımlar yapılmamaktadır.

 


Valiliğimizle ilgili haber, duyuru ve açıklamalar, resmi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından yapılmaktadır. Bu sebeple http://www.istanbul.gov.tr internet adresi ile @vasipsahin, @TC_istanbul twitter hesapları, facebook.com/istanbulvaliligi, facebook.com/vasipsahin34 ve instagram.com/tc_istanbul sosyal medya hesapları dışında yapılan paylaşımlara vatandaşlarımız tarafından itibar edilmemesi önem arz etmektedir.



ANKARA VALİLİĞİ'NDEN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI



Ankara Valiliği de sosyal medya hesaplarına dair açıklama yaptı.



Valilik açıklaması şu şekilde:

 



Ankara Valiliğimizin resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları; 



ankara.gov.tr (kurumsal web adresi)



@AnkaraValiligi (kurumsal twitter adresi)



@TopacaErcan (Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’nın kişisel twitter adresi)



www.facebook.com/AnkaraValiligi/ şeklindedir.



Bu web sayfası ile sosyal medya hesapları dışında başka hesaplardan Ankara Valiliği ve Ankara Valisi adına yapılan duyuru, haber ve benzeri bildirimlere itibar edilmemesi, doğru bilgilenme adına yararlı olacaktır.​

Yorumlar (0)