Gazete Kritik

Barcelona yine tarih yazdı!

SPOR

Barcelona tarihi bir geri dönüşe imza attı.

Şampiyonlar Ligi 2. Turu’nda Barcelona ile PSG karşı karşıya geldi. Camp Nou’da oynanan mücadelede Barça tarihi bir gece rakibini 6-1 mağlup ederek 4-0’ın yenildiği karşılaşmanında rövanşında çeyrek finale yükselmeyi başardı! Şampiyonlar Ligi tarihinde daha önce 4-0’dan dönüp rövanşta turlayan bir takım yoktu!
Barcelona maça 3. dakikada Suarez golüyle başladı ve umutlandı. 40’ta Kurzawa kendi kalesine topu gönderince Barcelona 2-0 öne geçti. 50. dakikada ise Barcelona penaltı kazandı. Hakem Deniz Aytekin ilk önce penaltı vermedi ancak çizgi hakeminin uyarısı sonrasında beyaz noktayı gösterdi.


Topun başına Messi geçti ve durumu 3-0’a getirdi. 3. golden sonra coşan Camp Nou’yu Cavani susturdu! PSG’nin golcüsü 62. dakikada Ter Stegen’i yıkınca skoru 3-1’e getirdi.


Barcelona bu golden sonra yıkıldı! İspanyol ekibine bu golden sonra yemeden 3 gol gerekiyordu! Umutların tükendiği anda Neymar sahneye çıktı. 88. dakikada frikikten ve 90. dakikada penaltıdan golleri bulan Brezilyalı yıldız, skoru 5-1’e getirdi.


5 dakikada verilen uzatmalarda ise tarih yazıldı! Barcelona bastırdı, PSG direndi. Ancak 90+5’te Sergi Roberto topu filelere göndererek Camp Nou’da ve TV başında maçı izleyenleri tarihe tanıklık ettirdi! Bu gol durumu 6-1 yaparken Barcelona’yı çeyrek finale taşıdı.(AMK)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.