banner773

Yüksek sesle müzik dinleyen genci öldürdü!

Büyükçekmece'de araçta yüksek sesle müzik dinleyen gençlere sinirlenen adam, silahla bir kişiyi öldürdü.

Yurt Haberleri 02.02.2020, 17:05 02.02.2020, 17:09
Yüksek sesle müzik dinleyen genci öldürdü!

İstanbul Büyükçekmece'de park halindeki otomobilde müzik dinleyen 3 genç, gürültü yaptıklarını söyleyen çevredeki bir kişiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada bir kişi otomobildeki gençlere silahla ateş etti. Olay yerinde ağır yaralanan 20 yaşındaki Ahmet Can Avşar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

KURŞUN GÖĞSÜNE İSABET ETTİ

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi'nde 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, 20 yaşındaki Ahmet Can Avşar iki arkadaşıyla birlikte sokak üzerinde otomobillerini park ederek müzik dinlemeye başladı. Çevrede oturan bir kişi otomobilden gelen müzik sesi ve gençlerin yaptığı gürültüden rahatsız olduğunu söyleyerek tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Aracından silahını alan kişi gençlere ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla Ahmet Can Avşar yaralandı. Avşar'ı yaralı olarak Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne götüren arkadaşları bir yandan polise haber verdi.

BİR EVDEN ATEŞ EDİLDİĞİ SÖYLENDİ"

Murat Girgin " Burada esnafım. Saat 04.00 sıralarında birini vurulduğunu söylediler. Polis ekipleri araştırmaya geldi. Kamera kayıtlarını incelediler. Bende burada uyuyorum. Öyle bir şey duymadım. Bu bölgede olduğunu biliyorum. Bir evden ateş edildiği söylendi. Müzik sesi duyulmadı olsa ben duyardım. Burada kalıyorum. Yüksek sesle müzik dinlenseydi duyardım" dedi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)