Tam ve Yarı Zamanlı Esenler İş Fırsatları

Tam zamanlı çalışmak istemeyen kişiler ve öğrenciler için uygun çalışma sistemleri arasında part time pozisyonlar yer alır.

Yurt Haberleri 23.04.2021, 18:56
Tam ve Yarı Zamanlı Esenler İş Fırsatları

İstanbul Avrupa Yakası’nın merkezi lokasyonlarından biri olan Esenler’de tekstil, mobilya, ilaç ve inşaat sektörü gibi alanlarda farklı pozisyonların iş fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Esenler iş ilanları adaylara tam ve yarı zamanlı çalışma fırsatları sunar. Yetenekleriniz ve eğitimi durumunuza göre ilçede açılan tam zamanlı açık pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz. Tekstil atölyeleri, mağazalar, muhasebe büroları ve ticari firmaların açık pozisyonları arasından becerilerinize uygun iş olanaklarını değerlendirebilirsiniz. Sanayi ve tekstil sektörlerine hizmet veren firmaların üretim merkezler ilçenin farklı konumlarında yer alır. Tekstil firmalarında tasarımcı, modelist, makinacı ve kalite kontrol uzmanı gibi farklı unvanlarla görev alabilirsiniz. İlanlarda belirtilen eğitim durumu ve nitelikler arasından kendinize göre seçim yapabilirsiniz. Mezun olduğunuz bölümle ilgili işlere başvuru yapmak iş arama sürecinizi kolaylaştırabilir. Ayrıca, kendini geliştirmek ve meslek öğrenmek isteyen adaylar yetiştirilmek üzere açılan ilanlar arasından yeteneklerine göre seçim yapabilir.

Teknik Ressam Esenler İş Olanakları 

Mühendis ve mimarlar ile birlikte çalışan teknik ressamlar, inşaat ve sanayi endüstrisinin farklı departmanlarından görev alır. Bilgisayar üzerinden tasarım programları kullanarak üretilen ürünün modellemesi ve çizimi yapmak teknik ressamların görevidir. Ayrıca, inşaat sektöründe mimarlar ile çalışan teknik ressamlar çizilen eskizleri inceleyerek teknik çizime dönüştürür. Esenler bölgesinde yer alan otomotiv parçaları üretimi yapan atölyeler ve inşaat firmalarının teknik ressam pozisyonları arasında iş başvurusu yapabilirsiniz. Firmalar başvuru yapan adaylarda belli bir deneyim ve eğitim bilgisi arayabilir. Yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olan veya sertifika programlarına katılan adaylar, teknik ressam unvanıyla iş başvuruları yapabilir.

Esenler Yarı Zamanlı İş İlanları

Tam zamanlı çalışmak istemeyen kişiler ve öğrenciler için uygun çalışma sistemleri arasında part time pozisyonlar yer alır. Esenler’de bulunan mağaza, dükkan ve restoranların servis bölümlerin yarı zamanlı olarak görev  alabilirsiniz. Haftanın belirli günleri veya saatlik olarak çalışabileceğiniz part time iş pozisyonları arasında satış danışmanı, kasiyer, garson ve aşçı yardımcısı görevleri bulunur. Ayrıca, motor veya araba ehliyeti olan adaylar kargo firmaları, restoran ve kafelere kurye olarak başvuru yapabilir. Kurye başvurusu yapan adaylarda ehliyet, aktif araç kullanabiliyor olmak ve sözlü iletişim becerilerinin kuvvetli olması özellikleri aranır. Part time çalışmak isteyen adayları yoğun iş temposuna ayak uydurabilmek ve bazı durumlarda gece geç saatlere kadar çalışmak restoran ve kafelerin garson ve kurye pozisyonlarında aranan özelliklerden biridir.

Yorumlar (0)