Rize'de kaybolan 2 çocuk bulundu

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde kaybolan 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan ile 5 yaşındaki Barış Yıldırım ormanlık alanda bulundu.

Yurt Haberleri 02.05.2019, 11:36
Rize'de kaybolan 2 çocuk bulundu

Rize'nin Fındıklı ilçesinde akşam saatlerinde parkta oynadıkları sırada kayboldukları ileri sürülen 4 yaşındaki Selim Yağız Özkan ile 5 yaşındaki Barış Yıldırım için arama çalışması başlatıldı.

Fındıklı'nın Merkez Mahallesi'ndeki evlerinin önündeki parkta oynayan Özkan ile Yıldırım, dün saat 17.00 sıralarında gözden kayboldu. Yakınlarının çevrede aradığı çocuklar bulunamayınca, polise haber verildi.

İlçede polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT ekiplerinin yanı sıra belediye hoparlörlerinden yapılan çağrı ve cep telefonlarına gönderilen SMS ile binlerce kişi arama çalışmalarına destek verdi.

Polis ekipleri kaybolan çocukların bulunması için park çevresindeki MOBESE ve işyerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

DHA

Parkta oynarken kaybolan Barış Yıldırım

Belediye hoparlörlerinden yapılan çağrı ile vatandaşların çocuklar bulununcaya kadar arama çalışmalarına devam edilmesi istendi. Vatandaşlar ellerinde el fenerleri ile cadde ve sokaklar ile dere yatakları ve binaların çevrelerinde arama yaptı.

'SAĞLIK DURUMLARI İYİ'

Rize Valisi Kemal Çeber, yürütülen arama-kurtama çalışmaları sonucunda, Fındıklı ilçesinde kaybolan Selim Yağız Özkan ve Barış Yıldırım'ın, ilçede ormanlık alanda sağ salim bulunduklarını söyledi.

Çeber, bulunan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

Yorumlar (0)