OSMAN GÜRÜN AĞABEYİMDİR ADAY OLURSAM YÜZDE 65'LE SEÇİLİRİM!..

Bodrum Belediye Başkanı ve Mart 2019 Yerel Seçimleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Kocadon: “ Annemin oyunu almak için olmazsa olmaz adaylığım sadece CHP’den olur. Kahvehane sohbetlerine itibar etmeyin!..

Yurt Haberleri 08.11.2018, 09:30 08.11.2018, 09:30
OSMAN GÜRÜN AĞABEYİMDİR ADAY OLURSAM YÜZDE 65'LE SEÇİLİRİM!..

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün; zor günlerimde beni hiç yalnız bırakmayan, zaman zaman boynuna sarılıp ağladığım ağabeyimdir!..
                Bodrum Belediye Başkanı ve Mart 2019 Yerel Seçimleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Mehmet Kocadon, dün ( 6 Kasım 2018) CHP Datça ve Marmaris  İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.
                CHP Marmaris İlçe Başkanı Tolga Akbay ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan Mehmet Kocadon; CHP’den aday gösterildiği takdirde en az Yüzde 65 oyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçileceği iddiasında bulundu.
MUĞLA’DA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ  “ARTIK CEKETLE SEÇİM KAZANILMAZ!”

                2009 yılında Bodrum’da CHP’nin yüzde 80’e dayanan oyunun gerekçe gösterilerek; “Ceketi koysak CHP  kazanır” denilerek kendisinin çok istemesine rağmen CHP’den aday gösterilmediğini ve buna karşılık Demokrat Parti Adayı olarak seçime girip kazandığına dikkat çeken Kocadon; “Ceket devri bitti, mücadele dönemi başladı. Seçimi kazanabilecek ve partimize güç katacak arkadaşlarla yola devam etmeliyiz. Ben bu gücü kendimde buluyorum ve Muğla’mızın yapısını çok iyi biliyorum.  Bilindiği gibi bir yola çıktık. Ben 20 yıla yakın belediye başkanlığı yapıyorum. Basamakları tek tek çıkarak geldim. Belde belediye başkanlığından ilçe belediye başkanlığına, ilçe belediye başkanlığından da Yarımada başkanlığına. Şimdi de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. Aday olmamın nedenini açık bir şekilde belirtmek isterim ki ben Muğla’yı seçilmişlerle yönetmek için aday oldum.   Ben Muğla’da 1990 yılından beri siyaset yapıyorum. Artık Muğla’da değişim rüzgarlarının estiği görünüyor. Yani Muğla halkı bir değişim istiyor. Eğer bu değişimim hissedemediyseniz ve yanlış bir kararla yola devam etmeye çalışırsanız inanın ki kaybedeceğiz. Çünkü artık Cumhuriyet Halk Partimizin gücüyle makamlara gelme devri biti. Partimize güç katacak adaylarla seçime gitmek zorundayız. Kimse kusura bakmasın.
                Parti olarak büyük bir kan kaybı yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi denen Muğla’da Kavaklıdere’de ne belediye başkanı ne de meclis üye adaylarımız yok?  Seydikemer’de de bir tane arkadaşımız bayrak yerde kalmasın diye çıktı ama orada da meclis üyesi adayımız yok. Bu muCHP’nin  Kalesi? Demek ki kale değiliz. Muğla’mız farklı boyutlara farklı yerlere gidebilir. Bu değişimi hissetmemiz gerekiyor. Bizim Muğla’da ve 13 ilçemizde de seçim kaybetme lüksümüz yok!..
ADAY GÖSTERİLİRSEM EN AZ YÜZDE 65’LE SEÇİLİRİM

                Partim eğer beni aday gösterirse en az yüzde 65 oyla geleceğim. Açık ve net söylüyorum. Kendimden bu kadar eminim. Çünkü ben hiç kimsenin ayak seslerinden korkan bir lider değilim. Kimsenin camına taş atmadım. Herkesi kucakladım. Bazıları nedense benim ayak seslerimden korkuyor. Bakınız son genel seçimde Muğla’nın oyu yüzde 40. Çok dikkatli olmak gerek.  Yüzde 12 lik oy farkı,  istenmese de, aksi takdirde  çok şeyleri değiştirebilir.” Dedi.
OSMAN GÜRÜN ZOR ZAMANLARIMDA YANIMDA OLAN AĞABEYİM
                Kocadon Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve yapılan uygulamalarla ilgili bir soruya karşılık ta; “Muğla ilk kez büyükşehir yasasıyla karşılaştı. Turizmden kazanan Marmaris Bodrum Fethiye gibi önemli ilçelerin, yaşadığı Liman İşletilmesi, toplu taşıma da yaşanan sorunlar maalesef bu yeni yasan kaynaklandı. Yani aslında Büyükşehir Yasası Muğla’ya uymadı aslında. Ben seçildiğim takdirde tabii ki de hem belediye  toplu ulaşımı sürdüreceğim ama bunu yaparken de taşımacılık yapan esnafıma da daha insaflı olacağım. Osman Başkanıma gelince benim 50 yılla yargılandığım ve tutuklu olduğum süreçlerde hemen hemen her hafta ziyaretime gelerek, hep yanımda oldu. Öyle ki omzuna yaslanıp ağladığım zamanlar oldu, bana verdiği desteği hiç unutmayacağım ağabeyimdir.” dedi. AjansSevgi Marmaris

 

Yorumlar (0)