Konya'da vahşet! Kocasını keserle öldürdü

Konya'nın Selçuklu ilçesinde tartıştığı kocasını keserle öldürdüğü iddia edilen kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Eşinin kendisini sürekli kıskandığını belirten kadın, Adıyaman'da bir kadının eşini keserle öldürmesinden esinlendiğini söyledi.

Yurt Haberleri 06.09.2019, 14:18
Konya'da vahşet! Kocasını keserle öldürdü

Konya'da 3 çocuk annesi Fadik S.'nin (46), 28 yıllık eşi Veysel S.'yi (53), keserle öldürdüğü olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Fadik S., eşinin kendisini sürekli kıskandığını, bu nedenle çıkan tartışmanın ardından yatağında uyurken keserle başına vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Fadik S.'nin, nisan ayında Adıyaman'da bir kadının 40 yıllık eşini keserle başına vurarak öldürmesinden esinlendiğini söylediği belirtildi.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Karabük Sokak'ta meydana geldi. Fadik S., yatakta uyuyan eşi Veysel S.'nin başına keserle defalarca vurduktan sonra polise arayıp, eşini öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi yatağında kanlar içinde olan Veysel S.'nin öldüğünü belirledi. Veysel S.'nin cansız bedeni, otopsi için Konya Numune Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Fadik S. de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KISKANÇLIK TARTIŞMASINDA ÖLDÜRDÜ
Emniyete götürülen Fadik S., ifadesinde, eşiyle kıskançlık nedeniyle tartıştığını, ardından yatağında uyurken keserle başına vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Fadik S., 28 yıllık evliliğinin ilk gününden beri eşinin kendisini kıskandığını, bu nedenle sürekli tartışıp, kendisine hakaret ettiğini öne sürdü. Fadik S. ifadesinde, ''1'i kız 3 çocuğum var. Eşim aşırı kıskanç ve bu kıskançlık nedeniyle sürekli tartışıyoruz. Kızımı bile başka erkeklerden kıskanıyor. Sürekli bana hakaret ediyordu ve sürekli geçimsizlik vardı. Bugün binaya yeni taşınanlar olmuştu. Ben de merak edip pencereden baktım. 'Neden baktın. Eşya taşıyanları mı tanıyorsun' deyip kıskançlık yapıp tartıştık. Bana hakaret etti. Tartışmadan sonra yatak odasına gidip uyudu'' dedi.

KOCASINI ÖLDÜREN KADININ ETKİLENİP, AYNI YÖNTEMİ UYGULAMIŞ


Fadik S.'nin, eşi Veysel S.'yi, nisan ayında Adıyaman'ın Besni ilçesinde 4 çocuk annesi Dursun Yalçın'ın (66), 40 yıllık eşi Şaban Yalçın'ı (73) başına keserle defalarca vurarak öldürmesinden esinlendiği ortaya çıktı. S. ifadesinde, ''Daha önce haberlerde bir kadının, kocasını başına keserle vurarak öldürdüğünü öğrenmiştim. O olaydan esinlenerek aynı yöntemle eşime keserle başına defalarca vurdum'' diye konuştu.

S. çiftinin birlikte yaşadıkları 2 oğlundan birinin cinayet sırasında işte çalıştığı, diğerinin de Ankara'da olduğu belirtildi.

Fadik S.'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

DHA

Yorumlar (0)