Klasik belediyecilik yapmayacağız

Siyasette, ezberlenmiş ve sıradan yöntemlerin bırakılması gerektiğini söyleyen CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, “Klasik belediyecilik yapmayacağız tam tersine, halkın ihtiyaçlarına gerçekçi çözümlerle karşılık vereceğiz” dedi

Yurt Haberleri 08.02.2019, 19:00 08.02.2019, 19:00
Klasik belediyecilik yapmayacağız

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Semih Esen, çalışmalarını Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi’ni ve Pınarbaşı Mahalle esnafını ziyaret ederek sürdürdü. Esnafla bir araya gelen Esen, Konyaaltı’na yapacakları projelerle bölgenin hareketliliğini arttıracaklarını belirtti. Belediye olarak, ilçe esnafının kazancını nasıl arttıracakları yönünde tespitlerde bulunacaklarını dile getiren Esen, “Küçük esnafın bu sistemde ezilmesine izin vermeyeceğiz. Yapacağımız çalışmalarda halkımızın ve esnafımızın menfaatini gözeterek iki tarafa da zarar vermeden yöneteceğiz” dedi.

“UÇUK PROJELERLE İŞİMİZ YOK”

Halka faydasına olmayan projelerden uzak duracaklarını dile getiren Esen, “Çılgın, uçuk ve halka hiçbir faydası olmayan gerçek dışı projelerle işimiz yok. Biz, halkın ihtiyaçlarına gerçekçi çözümler sunan projeler üreteceğiz. İnsanlarımızın buna ihtiyacı var. Vatandaşımızın sonlarını gidermek için hızlı hareket edeceğiz. Sık sık esnaf ve halkımızla bir araya gelip taleplerini kendilerinden dileyip, belediye bütçesinin yettiği her sorunlarını karşılayacağız. Baktığınızda ilçelerimizin hepsi de çok güzel ancak Konyaaltı’nın özelliği hiçbir ilçemizde yoktur. İlçemizin büyük bir sosyal, ekonomik ve doğal potansiyeli var. Biz, bu potansiyeli daha işler hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

“HEYCANIMI KAYBETTİĞİMDE BIRAKACAĞIM”

Partisinin kendisine verdiği görevin çok kutsal olduğunu vurgulayan Esen, “Bu kutsal görevin heyecanını her an yaşıyorum. Halka hizmet edip sorunlarını çözeceğim için heyecanlanıyorum. İnsanların ihtiyaçlarını karşılayacağım için heyecanlanıyorum. Ben, insanlara yardım edip dertlerini giderdiğimde mutlu olan bir insanım. Bu heyecanla hizmet edeceğim için de çok mutluyum. Bir gün bu heyecanımı ve üretkenliğimi kaybettiğimi hissettiğim anda yerimi hemen yeni bir arkadaşa bırakacağım. Siyaset benim için bir meslek değil” dedi. Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Esen, yapacakları projeleri başından itibaren şehir plancılarını da dahil edip fikirlerini alacaklarını belirtti. Esen, “Bir projeyi tamamladıktan sonra uzmanına danışmanın anlamı yok. Biz, yapacağımız her projede o alanla ilgili yetkili odalarımızdan destek alıp projelere dahil edeceğiz. Böylece daha sağlıklı yapılar inşa etmiş olacağız” dedi.

 

 

Yorumlar (0)