İzmir'de bir zam da servis araçlarına!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Olağanüstü Genel Kurulu'nda okul servis ücretlerine zam yapılması kararı alındı. 7 Şubat 2022 Pazartesi'den itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, en kısa mesafe ücreti yüzde 35 arttı.

Yurt Haberleri 30.12.2021, 17:30
İzmir'de bir zam da servis araçlarına!

İzmir'de taksi ve minibüsten sonra okul servis ücretlerine de zam geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) Olağanüstü Genel Kurulu'nda alınan karara göre, 285 TL olan en kısa mesafe ücreti, 385 TL'ye çıktı.
 

7 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacak olan 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi'nden itibaren geçerli olacak yeni tarifenin detayları şu şekilde:

İZMİR SERVİSÇİLER ODASI: HAYIRLI OLSUN

Konuyla ilgili İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Esnafımıza MÜJDE!

Yaşanan maliyet artışları sebebiyle giderlerini karşılamakta zorlanan esnafımızın yükünü bir nebze de olsa hafifletmek için verdiğimiz mücadelede İzmir Esnaf Birliği (İESOB) ‘nin de desteği; İzmir Büyükşehir Belediyesi ve kurumlarla olan iyi diyalog neticesinde İzmir’de öğrenci taşıma ücretlerinin fiyat ayarlamasını bugün UKOME’nin Olağanüstü Genel Kurulunda aşağıdaki şekilde güncellenmiştir.

Yorumlar (0)