İSMET BAL, KARABURUN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Karaburun Eski Tapu Müdürü İsmet Bal, görevinden istifa ederek Karaburun Belediye Başkanlığı’na Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olduğunu basın açıklaması ile duyurdu. Cumhuriyet Halk Partisi Karaburun İlçe Binası’nda yaptığı basın açıklaması ile, Karaburun Belediyesi Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Yurt Haberleri 20.11.2018, 20:28 20.11.2018, 20:28
İSMET BAL, KARABURUN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

KARABURUN KİMSENİN RANT ALANI OLMAYACAK. KARABURUN'UN EŞSİZ DOĞASI, GELECEK KUŞAKLARA AKTARILACAK'

İsmet Bal basın açıklamasında;

 

“Sevgili yoldaşlarım, değerli basın mensupları ve her şeyin en iyisine layık Karaburunlu

hemşehrilerim. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

 

Bugün, partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nden adaylığımı açıklamak için yuvamdayım. 7 yılı aşkın süredir görev yaptığım Karaburun Tapu Müdürlüğü görevimden, 11 Eylül tarihinde Muğla Ula Tapu Müdürlüğü'ne atandığım için ayrılmak zorunda kaldım. Ancak Karaburun sevgisi, siz Karaburunlu hemşehrilerimin sıcaklığı sayesinde bu ayrılık uzun sürmedi. Yaklaşık 2 aylık ayrılığın ardından, CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı olarak karşınızdayım. 

 

Biz Karaburun'u çok iyi tanıyoruz. Karaburun'un sorunlarını hep birlikte yaşıyoruz. Ve biz Karaburun'un sorunlarına etkili çözümler de üretiyoruz. En büyük vaadim şudur:

KARABURUN KİMSENİN RANT ALANI OLMAYACAK. KİMSE KARABURUN'UN DOĞASINI,

TARİHİNİ, DENİZİNİ, GÜNEŞİNİ ÇALAMAYACAK. KARABURUN SOSYAL BELEDİYE ANLAYIŞI İLE YÖNETİLMEYE DEVAM EDECEK.

 

Karaburun ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Kanalizasyondan temiz suya, otogardan imar planlarının yenilenmesine kadar bütün projelerimiz hazır. Doğaya rağmen değil, doğayla barışık bir gelişme için çalışmalarımızı tamamladık. Karaburun, benzersiz doğası ile turizmin yanı sıra kültür ve sanatın da başkenti olacak.   Geçmişte tapu müdürü olarak hizmet etmekten onur duyduğum siz Karaburunlu hemşehrilerime, şimdi de belediye başkanı olarak hizmet etmek için göreve talibim. Yine benim gibi bu onurlu göreve talip olan tüm aday adayı yol arkadaşlarıma, çalışmalarında başarılar diliyorum. Mutlu ve sağlık dolu günlerde görüşmek dileği ile hepinizi saygı ile selamlıyorum.

 

İsmet Bal

CHP Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı

ismetbalchp@gmail.com

05052282149

 

Yorumlar (0)