GÖREV VAKFI EGE BÖLGESİ DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Medyayı güçlendirmek için üç komisyon kuruldu

Yurt Haberleri 16.09.2018, 15:10 16.09.2018, 15:10
GÖREV VAKFI EGE BÖLGESİ DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Görev Vakfı, İzmir’de danışma toplantısı yaptı. Hedefler; bin üye yapmak, 50 bin fidan dikmek, ve taşınmaz bağışını artırmak olarak belirlendi. Toplantının sonunda 3 komisyon kuruldu ve çalışmalar başlamak için kollar sıvandı.

“ÖNCELİĞİMİZ AYDINLIK VE ULUSAL KANAL”

Danışma toplantısının açılış konuşmasını Görev Vakfı İzmir Temsilcisi Serhan Bolluk yaptı. Vakfın tanıtımını yapan Bolluk şöyle konuştu: “Görev Vakfı’nın temel amacı Aydınlık, Ulusal Kanal, aydinlik.com.tr, Ulusal Radyo daha verimli, güçlü ve geniş izleyici ve okuyucuya ulaşmasını sağlayacak. Görev Medya’yı Türkiye’nin toplumsal ve siyasal yaşamından çıkarın geriye hiçbir şey kalmaz. Vatan Savaşı’nın yönetilmesi ve Türkiye’nin Avrasya’ya yönelmesinde medya organlarımızın katkıları büyük oldu. Vakfımız faaliyet alanı bunlarla sınırlı değil, Vakıf Senedi gereği, her toplumsal meselede faaliyet gösterme yetkisine sahibiz. Bu iş sadece bizim çalışmamızla olmaz. Sizden istediğimiz temel şey, sizlerin bu çalışmaya katılmasıdır. Temel amacımız dostlarımızın vakıf çalışmasına katılmasıdır.”

SOSYAL SORUMULUK PROJELERİ

Görev Vakfı’nın sosyal sorumluluk projelerde ürettiğini belirten Bolluk, “Huzurevi kurmak öncelikli hedefimiz. Bu projeyi çok önemsiyoruz. İnsanlarımız yaşlandığında layık olduklarını bir mekâna ve bakım almaya ihtiyaçları var. Bunu gidermek için çalışıyoruz. Yanı sıra eğitim, olağanüstü sorunlu bir alan. Her yaştaki öğrencilerimizin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması konusunda da etkin olacak. Bir de fidan kampanyamız var. Türkiye, yakın geleceğin kuraklaşacak kuşağında yer alıyor. Buna karşı alınacak en temel önlemlerden biri ağaçlandırma. Bu konuda da kolları sıvadık. Türkiye’nin hem geleceğini kurtarmak ve geleceğini kurmak için önemsediğimiz bir proje” dedi.

ÜYELİK, FİDAN VE TAŞINMAZ KOMİSYONU KURULDU

İzmir ve bölgesinde bin yeni üye yapmak, 50 bin fidan dikmek, taşınmaz bağışını artırmak hedefi için üyelik, bağış ve fidan komisyonu kuruldu. Komisyonların hedefli, planlı ve örgütlü çalışacağı vurgulandı.

 

 

Yorumlar (0)