banner773

'FOTO GEZER' GURUBU ATASINI UNUTMADI

Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerlerinin kurduğu 'Foto Gezer' gurubu geleneksel hale getirdikleri ve bu yıl 4'cüsünü gerçekleştirdikleri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü öncesi Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitler için bu yılda bin kişilik lokma döktürdü.

Yurt Haberleri 09.11.2018, 17:00 09.11.2018, 17:00
'FOTO GEZER' GURUBU ATASINI UNUTMADI

Soğukkuyu Camii önünde gerçekleştirilen lokma dökme etkinliğinde lokma alan vatandaşlar şehitlere dua ederken şehitleri düşünerek böyle bir olayı gerçekleştirdikleri için Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerleri ‘Foto Gezer’ gurubuna teşekkür ettiler.

 

Foto Gezer Gurup sözcüsü Gülcihan Naslıca şunları söyledi;  ‘Geleneksel hale getirdiğimiz lokma dökme etkinliğimizinin bu yıl 4’cüsünü gerçekleştirdik. Bu yılda başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitlerimiz için döktürüyoruz. “Atatürk’ü Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız”. Ancak her gün şehit haberleri gelmeye devam ediyordu ve bu bizleri çok üzüyordu. Bizde ‘Foto Gezer’ gurubu olarak bütün Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlerimiz hayrına döktüğümüz lokmalar bize huzur veriyor. Biz ‘Foto Gezer’ gurubu olarak sosyal projelere de imza atıyoruz. Önümüzde ki günlerde bu projelerimiz hakkında da bilgi vereceğiz.’ dedi.

 

 

Yorumlar (0)