Edirne'de minibüsün çarptığı 2 kadın öldü

Edirne'de, akraba ziyaretinden dönen Mukaddes Kosnak ile Zehra Çıvgın, yolun karşısına geçmek istedikleri sırada yolcu minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Sürücü Ufuk B. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Yurt Haberleri 04.11.2018, 08:47 04.11.2018, 08:47
Edirne'de minibüsün çarptığı 2 kadın öldü

Kaza, akşam saatlerinde Edirne- Havsa karayolu Oğulpaşa-Abalar köyü sapağında meydana geldi. Merkeze bağlı Abalar köyünde oturan Mukaddes Kosnak ile Zehra Çıvgın, İstanbul'daki akrabalarını ziyaret ettikten sonra yolcu otobüsüyle geri döndü. Otobüsten köylerinin bulunduğu sapakta inen 2 kadına, bu sırada Edirne'den Keşan ilçesine giden Ufuk B. yönetimindeki özel bir şirkete ait 22 BB 769 plakalı yolcu minibüsü çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, jandarma ve sağlık ekiplerince yapılan incelemede 2 kadının da hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Kosnak ve Çıvgın'ın cesedi otopsi için Sultan 1'nci Murat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından minibüs sürücüsü Ufuk B., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

BİR SÜRÜCÜ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Edirne'de Oğulpaşa-Abalar köyü sapağında Mukaddes Kosnak ile Zehra Çıvgın'ın hayatını kaybettiği kazaya karıştığı belirlenen 59 HB 595 plakalı otomobilin sürücü Mustafa Astürk de jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kaza sırasında Ufuk Bilecen yönetimindeki yolcu minibüsünün önünde seyrettiği ve kazaya karıştığı tespit edilen Astürk'ün Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenildi. Astürk'ün kullandığı otomobilde jandarma ekiplerince incelemeye alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü kaydedildi.

Yorumlar (0)