CHP'Lİ KILIK: YAŞAMA DOSTU BELEDİYECİLİK HEDEFİMİZ

CHP'li Kılık: Hedefimiz Foça’da yaşama dost belediyeciliği egemen kılmak"Yaşama dost belediyecilik" hedefiyle yola çıkan ve seçim çalışmaları kapsamında her gün bir mahalleye çıkartma yapan CHP Foça Belediye Başkan aday adayı Asli Cam Kılık, hayata geçirecekleri projelerle Foça'yı İzmir’in huzur merkezi yapacaklarını ifade etti.

Yurt Haberleri 21.12.2018, 10:12 21.12.2018, 10:12
CHP'Lİ KILIK: YAŞAMA DOSTU BELEDİYECİLİK HEDEFİMİZ

CHP’Lİ KILIK; ‘YAŞAMA DOSTU BELEDİYECİLİK’ HEDEFİMİZ

 

KILIK ‘SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİKTE KADINLAR HER ZAMAN ÖN PLANDA’

 

CHP'li Kılık: Hedefimiz Foça’da yaşama dost belediyeciliği egemen kılmak

"Yaşama dost belediyecilik" hedefiyle yola çıkan ve seçim çalışmaları kapsamında her gün bir mahalleye çıkartma yapan CHP Foça Belediye Başkan aday adayı Asli Cam Kılık, hayata geçirecekleri projelerle Foça'yı İzmir’in huzur merkezi yapacaklarını ifade etti. 

 

CHP Foça Belediye Başkan Aday Adayı Aslı Çam Kılık, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kentin farkı noktalarında yerel seçim nabzını tutan Kılık, sosyal demokrat belediyeciliğin başarı öykülerinde hep kadınların öncü olduğuna dikkat çekerek, “Foça Belediyesini, halkımızla, esnafımızla, sivil toplum örgütlerimizle, bilim insanlarıyla yönetmeye talibim. Sadece kadınların değil toplumun tüm kesimlerinin başkanı olacağımın bilinmesini istiyorum. Foça’ya kadın eli değmesiyle büyük değişim yaşanacak.  “Yaşama dost belediyecilik” ilkemiz ışığında toplumun her kesimine hitap eden bir belediye başkanı profili çizeceğim”. 

 

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarında Foça’nın gerçeklerini, sorunlarını, halkın ihtiyaç ve taleplerini ve çözümlerini çok iyi bildiğini vurgulayan Kılık, “Bizim ortaya koyduğumuz proje ve ilkelerimizle Foça’nın sadece fiziksel sorunlarına değil yaşama dair, canlıya dair, doğaya dair her şeye dokunacağız. Tüm doğamızın yaşam kalitesini yükseltecek. Engellerinden arınmış bir kenti büyüteceğimiz gibi, çevreyi, hayvanları koruyan bir yönetim anlayışını baki kılacağız. İnsana, doğaya, çevreye, tüm canlılara dost projelerle kent vizyonu geliştirirken, kentin turizmini teşvik edecek koşullar da yaratacağız. Doğayı, denizlerimizi ve çevreyi korurken, emeğe dost olacağız. Kadınlarımızın yaşamdaki rolünü güçlendirmek için kadın dostu belediyecilik temel hedefimiz. Foça’da tek başına karar veren değil her daim halkıyla bir karar veren yönetim olacağız. Foça bizim sevdamız, Foça bizim aşkımız, dişimizle, tırnağımızla, ilmek ilmek hizmet üretecek, tüm vatandaşlarımızın yaşamaktan mutlu olduğu bir kent yaracağız.” dedi.

 

Yorumlar (0)