BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OZAN ONUR'UN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 80. yılında, Ulusça, saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz…

Yurt Haberleri 09.11.2018, 14:36 09.11.2018, 14:36
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OZAN ONUR'UN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Atatürk, insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği en büyük liderlerden biridir. O, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçılığı ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu örnek bir liderdir. Atatürk, yalnız bir asker, ileri görüşlü bir devlet adamı değil, aynı zamanda büyük bir devrimci ve düşünce adamıdır. Ülkenin ve halkın içinde bulunduğu olanaksızlıklara boyun eğmemiş, kararlı ve dirençli tutumuyla Türk halkını bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zafere ulaştırmıştır. Büyük Atatürk'ün bilgisizliğe, dogmalara ve geri kalmışlığa karşı açtığı savaş, Ulusumuzun evrensel değerleri özümsemesi ve çağdaş yaşamı kısa sürede benimsemesiyle kazanılmıştır.

Türk Ulusu, Atatürk'ün varlığından, ilke ve devrimlerinden, düşünce sisteminden, Cumhuriyet'in kazanımlarından güç alarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni aydınlık yarınlara ulaştırmak için elbirliğiyle çalışacak; Yüce Önderi'ne, kurduğu Cumhuriyet'e, ilke ve devrimlerine ve Atatürkçü düşünce sistemine her zaman sahip çıkacaktır.

Türk Ulusu, bağımsızlık savaşımızın önderi, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk'ü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecektir.

Çağdaş Türkiye'nin kurucusu, büyük devrimci ve devlet adamı Atamızın aramızdan ayrılışının 80. yılında, bir kez daha saygı ve gönül borcuyla anıyorum.

 

Ozan ONUR / Belediye Başkan Aday Adayı.

 

Yorumlar (0)