BAŞKAN YELİZ TUNÇ; ADAYSA ÇIKSIN AÇIKLASIN!

Başkan Yeliz Tunç´un sosyal medya paylaşımı Karşıyaka´da ortalığı toz dumana kattı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım´a Demokrasilerde şike olmaz, ya istifa eder aday olursun ya da o koltuk da hayali oturamazsın diyerek çok sert çıktı.

Yurt Haberleri 21.12.2018, 12:12 21.12.2018, 12:12
BAŞKAN YELİZ TUNÇ; ADAYSA ÇIKSIN AÇIKLASIN!

Başkan Yeliz Tunç: Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım´ın karar defterlerini imzalamadığını ve örgütün eğilim yoklaması istemediğini söylediğini iddia ederek, ilçe Başkanı Uğur Yıldırım´a sosyal meyde hesabından çok sert yanıt verdi.

 

Başkan Yeliz Tunç: “Demokrasilerde şike olmaz ya istifa eder aday olursun ya da o koltuk da hayali oturamazsın. Karar defterlerine imza atmayıp boş bırakarak ilçe başkanlığı yapanlara Karşıyaka´nın 5 yıllık kaderini teslim etmeyeceğiz. Sen karar defterine imza atmayan bir ilçe başkanı olarak bu örgütün eğilim istemez deme hakkını cüretini kendinde nerde buluyorsun, sen önce onu söyle Karşıyaka sahipsiz değildir, Karşıyaka´nın yerelde kaderi  es dost Ahbap çavuş ilişkilerine terk edilemez. Karşıyaka tarihinde ilk kez bir belediye başkanı için “İSTİFA” pankartı Karşıyaka sokaklarında asıldı”.

 

EYLEM YAPARIZ

 

“Karşıyaka´da belediye başkanının koltuğunu kaybettiğini bilenler örgütün kantarına kendileri çıkmaktan korktukları  gibi meclis üyeleri aday adaylarını da örgüt seçsin istemiyorlar. Belediye başkanlığını kaybettik, bari meclis üyeliğini isteğimiz gibi yazıp çizelim, gibi düşünenler şunu iyi bilmelidir ki (!) Karşıyaka´da ilçe binasının önünde sizi o koltuklardan indirene kadar  eylem yaparız”.

 

ADAYSA ÇIKSIN AÇIKLASIN!

 

“İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yönetim kurulu karar defterine imza atmayarak ne yapmaya çalışıyor. Adaysa çıksın istifa etsin aday olduğunu açıklasın. Evet, yine söylüyorum, Yıldırım ne yaparsa yapsın, bu eğilim yoklaması yapılacak. Bir Belediye Başkanının işçileri ve örgütü iş vaatleri ve iş tehditleriyle mahalle seçimlerinde Delegasyon kazanıp ilçe başkanı olabilirsiniz ama meclis üyelerinde eğilim de sizde biliyorsunuz ki sandığa gömüleceksiniz”.

 

 

HANGİ ADAY ADAYI EGLİM İSTEMİYOR MUŞ!

 

Karşıyaka halkının ve CHP örgütünün 5 yıl boyunca aklı ile alay eder gibi her türlü sabrını denediniz. Ama desti doldu taştı. Halep oradaysa arşın burada. Bu eğilim yoklaması ya yapılacak ya da yapılacak, hodri meydan çıksın hangi yürekli belediye başkanı aday adayı eğilim istemiyor muş görelim” paylaşımlarında bulundu.

 

Haber: Yusuf Bildirici - dokuzeylulgazetesi.com

Yorumlar (0)