banner773

ANTALYA'DA MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİ DAĞITILDI

MASFED’e bağlı Antalya Galericiler Derneği üyelerine mesleki yeterlilik belgeleri dağıtıldı.

Yurt Haberleri 13.02.2019, 09:30 13.02.2019, 09:30
ANTALYA'DA MESLEKİ YETERLİLİK BELGELERİ DAĞITILDI

Antalya Galericiler Derneği ev sahipliğinde bir otelde gerçekleştirilen programa MASFED Başkanı Aydın Erkoç, Antalya Galericiler Derneği Başkanı Numan Rahmi Palta, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ruhi Beşiktaş, AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Ramazan Erçin, MHP İl Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, Serik Esnaf Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Şoförler Odası Başkanı Sedat Karagöz, MASFED Yönetim Kurulu üyeleri, Dernek Başkanları ve motorlu araç satıcıları katılım gösterdi. Kahvaltıyla başlayan programda, motorlu kara taşıtlarının satım danışmanlığı ve alım satım sorumlusu sınavlarına girerek Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan üyelere belgeleri teslim edildi.

Programda konuşan MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, Federasyonun bugüne kadar yaptığı çalışmalardan bahsederek, mesleğin kalitesini artırmak ve bir standarda bağlamak için azim ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Erkoç, ‘’STK’ların en büyük amacı meslektaşlarının sıkıntılarını çözmektir. Biz de bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mesleki Yeterlilik Belgesi’nin zorunlu olması bu açıdan büyük önem taşıyor. Alanında uzman ekibimizle Türkiye genelinde yaptığımız sınavlar sonucunda 10 bine yakın motorlu araç satıcısı belgelerini almaya hak kazandı. İnşallah yakın bir zamanda mesleği olmayan kimse bu işi yapamayacak’’ dedi.

Antalya Galericiler Derneği Başkanı Numan Rahmi Palta da mesleğin standardını yükseltmek ve meslekteki sıkıntıları çözmek için yapılan çalışmalardan dolayı MASFED yönetimine teşekkür ederek her zaman dernek olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

‘’2019’un sonuna kadar MASFED’e üye olmayan il kalmayacak’’

MASFED olarak Türkiye’de 55 ilde faaliyet gösterdiklerini ve 65-70 bin dolayındaki motorlu araç satıcılarını temsil ettiklerini ifade eden Erkoç ‘’ Federasyon bünyesinde motorlu araç satıcıları derneklerimizle birlikte ülke çapında önemli bir birliktelik elde ettik. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah 2019’un sonuna kadar MASFED’e üye olmayan il kalmayacak. Mesleğimize, sektörümüze, ülkemize katkılarımızı daha da artıracağız’’ diye konuştu.

Yorumlar (0)