banner773

ZABITA EKİPLERİ OKUL ÖNLERİNDE GÖREV BAŞINDA

2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan öğrencilerin güvenli bir şekilde okula ulaşabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı. Araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerdeki 15 ilkokulda her sabah 08:30’da çocukların güvenliği için görev yapan Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerektiğinde trafik akışını düzenleyip öğrencilerin yaya geçidinden karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçmelerine yardımcı oluyor.

YEREL 18.09.2019, 13:54 18.09.2019, 14:10
ZABITA EKİPLERİ OKUL ÖNLERİNDE GÖREV BAŞINDA

BeylikdüzüBelediyesi ZabıtaMüdürlüğüekipleri, okullarınaçılmasıylabirlikte, okulönlerindekidenetimçalışmalarınıtitizliklesürdürüyor.

Araçtrafiğininyoğunolduğubölgelerdeki 15 ilkokulda her sabah 08:30’da çocuklarıngüvenliğiiçinhazırbulunanzabıtalar, öğrencilereeşlikederekvegerektiğindetrafikakışını  düzenleyereköğrencilerinışıklardan, yayageçitlerindenveyakritikkavşaklardangeçişlerindeöğrencilereyardımcıoluyor.

Öğrencilerin,zabıtalarıngüvenliellerinde, okularahatbirşekildeulaşmasınısağlayanuygulama,velilertarafından da beğenitopluyor. ÖğrencilerGüvende, VelilerHuzurlu İlçedeyaşayanminiköğrencilerinokullarınagüvenleulaşabilmesiadınaçalışmalarınısürdüren Beylikdüzü Belediyesi ZabıtaMüdürlüğü ekipleri, trafikyoğunluğununfazlaolduğuokullarınönlerinde, öğrencilerinyayageçitlerindenrahatbirşekildegeçmelerinisağlıyor. Zabıtalarınuygulamasıençokannebabalarırahatlatıyor. Araçsahiplerinden,okulönlerinde,trafikkurallarınadahaçokdikkatetmelerinivezabıtalarayardımcıolmalarınıisteyenBeylikdüzüBelediyesiZabıtaMüdürüAtilaUysal, “Öğrencilerimizingüvenlibirşekildeokulaulaşmalarıiçinzabıtalarımızgörevbaşında.” dedi.

Yorumlar (0)