YÜCEL, ÖDEMİŞ VE KİRAZ'DA KAZANAZAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı yerel seçim çalışmalarında tempoyu iyice arttırdı. Parti tabanından başlatılan çalışmalarda, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in son durağı Ödemiş oldu. Ödemiş’ten, belediyesi CHP’de olmayan ilçelerle ilgili önemli mesajlar veren Yücel, Ödemiş ve Kiraz’da da belediye seçimlerini kazanacaklarından hiç şüphesi olmadığını ifade etti.

YEREL 04.10.2018, 10:41 04.10.2018, 10:41
YÜCEL, ÖDEMİŞ VE KİRAZ'DA KAZANAZAĞIZ

CHP İzmir İl Başkanlığının Ödemiş, Kiraz ve Beydağ mahalle temsilcilerini bir araya getiren toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Ödemiş ve Kiraz için özel çalışmalar yapacaklarını belirterek, şunları söyledi

 

DAVA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VAR.

Yerel seçimler geliyor ve hem Türkiye’de, hem de İzmir’de halkımızın bizden büyük beklentileri var. Bu beklentileri karşılamak için bizlerin, ben ne olacağım değil, partimiz nasıl başarılı olacak diyen dava arkadaşlarına ihtiyacımız var. Biz demeyi başarmak ve omuz omuza çalışmak zorundayız. Örgütü canlandırmak, hareketlendirmek istiyorsak bunun yolu mahalle temsilcilerinden, taban hareketinden geçiyor. Biz sıradan bir siyasi parti değiliz. Bizim hamurumuzda İnönü de, Sakarya’da, Dumlupınar’da vatan uğruna can vermiş kahramanların inancı, vatan aşkı ve millet sevgisi var. Geçmişte kurucumuz ve kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları hangi şevkle, hangi inançla çalıştıysa, aynı şevkle çalışmak zorundayız. Bu bizim      Ata’mıza, geçmişimize ve bize umut olarak bakan halkımıza borcumuzdur.

 

TARLADAKİ EKİNE SAHİP ÇIKAR GİBİ PARTİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ.

Ödemiş ve Kiraz’da yerel seçimleri kazanmaya kararlı olduklarını, bölge halkının da AKP yönetiminden bıktığını ve CHP’nin yerel yönetimini özlediğini dile getiren Deniz Yücel “ Bu ilçelerimizde iki kat fazla çalışacağız. AKP’li belediyelerin gözle görülür, elle tutulur bir hizmeti olmadığını, bu ilçeleri kalkındıranın CHP’li büyükşehir belediyesi olduğunu her yerde anlatacağız” diyen Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü.

 

Ödemiş ve Kiraz bizim özel çalışmalar yürüteceğimiz ilçeler. Bizler bundan önceki seçimlerde şu veya bu sebeplerle kaybettiğimiz bu ilçelere, yerel seçimlerde yeniden partimizin bayrağını dikmeye kararlıyız. CHP'siz geçen 4 buçuk sene de, Kiraz'da ve Ödemiş'te halkın CHP'nin yönetimini özlediğini görüyoruz. Bu iki ilçemizin de, tıpkı belediyelikleri partimizde bulunmayan diğer altı ilçemizde olduğu gibi köylüye, çiftçiye destek veren, bölge halkının sorunlarını önemseyen, ilçeleri kalkındıran bir hizmet anlayışına kavuşması yakındır. Halk CHP'li belediyelerin bulunduğu ilçelerdeki hizmetleri kendi ilçelerinde de görmek için bizlere destek vermeye hazır. Bu ilçelerde büyükşehir belediyemizin hizmetleri, projeleri dışında, 4 buçuk yıldır yapılan elle tutulur, gözle görülür bir hizmet neredeyse yok. Biz yerel seçimlerde hem Kiraz da, hem de Ödemiş'te belediyeleri kazanacağız. Buna inancımız tam. Ama bu sadece söylemle olmaz sevgili arkadaşlar. Sizlerin bu iki ilçede, diğer ilçelerimizdeki partililerimizden iki kat daha fazla çalışması gerekiyor. Seçim gününe kadar bir gününüzü boş geçirmeden, her gün bir kaç kişiyi ikna ederek çalışmalısınız.  Bu çalışmanın yeri ve saati yok.  Tarlada ekerken biçerken, otobüsle İzmir'e gelirken veya kahvede çay içerken yanınızda kim varsa sohbet ederek, halini hatırını sorarak, ülkenin durumunu anlatarak çalışmalısınız. El ele, omuz omuza, birbirimizin hatalarını,  eksiklerini kapatarak, aday kim olursa olsun etrafında birleşerek, sadece Kiraz ve Ödemiş'te değil, hem büyükşehirde, hem de İzmir'in 30 ilçesinde partimizi başarıya taşımak elimizde. Sizlerden tüm kırgınlıklarınızı, tüm "ama"larınızı unutmanızı istiyorum. CHP'mize çocuğunuza, eşinize, tarladaki ürününüze sahip çıkar gibi sahip çıkmanızı, korumanızı istiyorum. Türkiye'nin tek umudu CHP ve bizim gidecek başka yerimiz yok. Birbirimize güvenerek, omuz omuza vererek İzmir’de yeni bir tarih yazacağız. Bu yolda herkese ihtiyacımız var

 

Yorumlar (0)