YEŞİLÇOMLU 6. KAVUN FESTİVALİ COŞKUSU

Bandırma Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Yeşilçomlu 6. Kavun festivali bugün yoğun etkinlik programıyla gerçekleşti.

YEREL 02.09.2019, 10:00
YEŞİLÇOMLU 6. KAVUN FESTİVALİ COŞKUSU

Festival saat 16.00 da Bayraktepe mevkisine yapılan kortej yürüyüşüyle başladı. Kortejin buraya varmasının ardından Dev Türk Bayrağı göndere çekildi ve şehitlik anıtına çiçek bırakıldı.

 

Köy meydanında vatandaşlara lokma ve kavun ikramından sonra Bandırma Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin dans gösterimi büyük beğeni topladı. En güzel kavun yetiştiriciyi belirlemek adına düzenlenen yarışmada dereceye girenlere plaketleri verildi. En güzel kavunun belirlenmesinin ardından çeşitli çocuk oyunlarının düzenlenmesi ile çocuklar eğlence dolu anlar yaşadı.

 

Yeşilçomlu 6. Kavun Festivaline Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi, Meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Yeşilçomlu Mahalle Muhtarı Can Toros Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’un ve Yeşilçomlu Kavun festivaline destek veren kişilere plaket takdim etti. Plaket takdiminden sonra Bandırma Halk Müziği Kültür ve Sanat Derneği, Türk Halk Müziği konseri gerçekleşti.

Yorumlar (0)