Yenişehir Belediyesinin kadın üreticilere desteği sürüyor

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Kent Konseyinin kadınların ekonomik anlamda güçlenmelerini sağlamak ve üretime katılmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği Pazar Ötesi Kadın Üretici Pazarı projesi büyümeye devam ediyor. Kadınlar el emeği ürünlerini Bahçelievler Mahallesinden sonra Cumhuriyet Mahallesinde de satışa sunacak.

YEREL 24.06.2021, 11:07 24.06.2021, 11:27
Yenişehir Belediyesinin kadın üreticilere desteği sürüyor

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Kent Konseyi tarafından yaklaşık 1 yıl önce Bahçelievler Mahallesi 18.Cadde üzerindeki pazar alanında açılan Pazar Ötesi Kadın Üretici Pazarı’nda tezgâh kuran kadınlar, şimdi de Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve Sosyete Pazarı olarak bilinen alanda pazartesi ve salı günleri tezgâh açacak ve daha fazla insana ulaşma olanağı bulacak. Organik ürünlerle elde edilmiş çeşitli gıdalar, meyve ve sebzeler, takılar, örgüler ve birbirinden güzel süs eşyalarının satıldığı Pazar Ötesi Kadın Üretici Pazarı, artık haftanın 4 günü Yenişehirlilerle buluşacak.

Pazar Ötesi Kadın Üretici Pazarı’nda kendilerine el emeği ürünlerini satışa sunma fırsatı sağladığı için Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e ve Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Dilek Çakır’a teşekkür eden kadınlar, Yenişehir halkına kadın üreticilerden alışveriş yapmaları çağrısında bulundular.

Yorumlar (0)