YENİ KENT KONSEYİ BAŞKANI VE YÜRÜTME KURULUNDAN ZİYARET

Kent Konseyi olağan seçimi sonucunda, Kent Konseyi başkanı seçilen Dr. Murat Ergöz ve Yürütme Kurulu üyeleri, Bandırma Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti.

YEREL 12.07.2019, 16:14
YENİ KENT KONSEYİ BAŞKANI VE YÜRÜTME KURULUNDAN ZİYARET

Geçtiğimiz hafta Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kent Konseyi olağan seçimi sonucunda 4 aday arasından 76 oyla kazanan Dr. Murat Ergöz ve konsey üyeleri ziyarette Bandırma’nın sorunları hakkında Başkan Tosun ile bilgi alışverişinde bulundular. Kent Konseyin ilerleyen zamanlarda gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında da görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Kent Konseyi yeni başkanı Dr. Murat Ergöz, Başkan Tosun’a Bandırma Belediyesi ile sürekli diyalog halinde olacaklarını belirtti.

 

Nazik ziyaretleri için teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Tosun: “Kent Konseyleri bir kentin gelişmesi için en önemli fikirlerin sunulduğu, sorunların çözüme kavuşması için ortak aklın harekete geçildiği önemli oluşumlardan biridir. Bandırma Kent Konseyinin yeni başkanı ve yürütme kurulunun Bandırma için en güzel çalışmaları yapacağına inanıyorum yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)