banner773

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın Anneler Günü Mesajı

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Becan mesajında “Annelerimiz sadece yetiştirdikleri evlatlarına verdikleri sevgi ve eğitimle değil, çocuklarının geleceği adına verdikleri Cumhuriyet ve özgürlük mücadelesiyle de ülkemizin ve bizlerin en büyük güvencesi olmuştur.

YEREL 08.05.2021, 09:05
Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın Anneler Günü Mesajı

Bu düşüncelerle başta ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere vatan uğruna evlatları, eşleri şehit düşen, gazi olan annelerimizin ellerinden öpüyor; tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum”şeklinde konuştu.

Başkan Özlem Becan mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Fedakarlığın, sabrın, sevgi ve saygının tükenmek bilmeyen kaynağı olan annelerimizi, yılın bir gününde değil, her zaman hatırlamamız, onlara değer vermemiz, mutlu etmemiz en başta evlat olarak görevimizdir. Anneler hem bir kadın olarak toplum hayatının yükünü omuzlayan bir emekçi, hem de toplumun değerlerini öğreten, iyi bir insan olarak yetiştiren ve her davranışıyla çocuklarına iyi birer örnek olan eğitimcilerdir. Toplumumuzun mimarı, birlikteliğimizi sağlayan değerlerin her birinin hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı olduğunu bizlere hayata dair her şeyi öğreten karşılıksız sevginin timsali olan annelerimize çok şey borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Dünyada barış, sevgi ve güzellik tohumları ekecek en önemli varlıklar annelerdir. Tüm annelerimizin, anne adaylarının ve yüreğinde annelik sevgisini yaşatan annelerimizin gününü sevgiyle kutluyorum.”

Yorumlar (0)